2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 60 پست
منفیه بنظرم حالا محض احتیاط یکی دیگه بزن موعدت کی بود

پنج روزه عقب انداختم عفونت دارم قبل از موعود میشد اما عقب نمینداختم هیچ وقت

شادباش...این دشمنتوغمگین میکنه👍🏼😎
مال من این مارک بود اول مثبت شد بعد چند روز اصلا خط نیاورد بعد چند روز خارحیشو گرفتم منفی شد 

بابا شوهرم صدتاداروخانه رفت خارجی بگیره لامصباگفتن نداریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج روزه عقب انداختم عفونت دارم قبل از موعود میشد اما عقب نمینداختم هیچ وقت

تو اقدام ممکنه یه ذره موعد آدم جابجا شه.ربطی به عفونت نداره.باردار باشی بیبی نشون میده.حالا تا فردا اگه پری نشدی یکی دیگه بزن.چون پنج روز عقب انداختی باید نشون بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

تو اقدام ممکنه یه ذره موعد آدم جابجا شه.ربطی به عفونت نداره.باردار باشی بیبی نشون میده.حالا تا فردا ...

جلوگیریم طب عیه امااقدام نکردیم اوکی مرسی یعنی عفونت ربطی ب عقب انداختن هم نداره؟

جلوگیریم طب عیه امااقدام نکردیم اوکی مرسی یعنی عفونت ربطی ب عقب انداختن هم نداره؟

شاید ربط داشته باشه چون من دوره هام ۲۷ روزست گاهی اوقات ۲۶ روزه عفونت داشتم ۲ روز عقب مینداختم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

شاید ربط داشته باشه چون من دوره هام ۲۷ روزست گاهی اوقات ۲۶ روزه عفونت داشتم ۲ روز عقب مینداختم.

من زودتر ازموعدشدم اماتاحالا سابقه عقب انداختن نداشتم