2821
2789
عنوان

خوواب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 18 پست
مرسیی گلم انجام میدم برام دعا کن خیلی خوشحالم همچین خابی دیدم لباسای عقدمو هی  میپوشیدم از خوشح ...

قربونت گلم اره حتما انجام بده  چشم حتما دعا میکنم من خودم روزه گرفتم امروز رو 

این خواب نشونس حتما خواستگار خیلی خوبی برات تو راهه که خبرش اومده انشالله که خوشبخت بشی و به همه ارزوهات برسی عزیزم❤

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
اینا براي چين پرندجون

اینا اعمال امروزه عزیزم هرکس حاجت یا ارزویی داره این اعمال انجام بده حتما به حاجتش میرسه انشالله

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مررررسییی مرسسییی گلمممم😍😍😍

خواهش میکنم خانومی😘❤❤