مرسیی گلم انجام میدم برام دعا کن خیلی خوشحالم همچین خابی دیدم لباسای عقدمو هی میپوشیدم از خوشح ...
قربونت گلم اره حتما انجام بده چشم حتما دعا میکنم من خودم روزه گرفتم امروز رو
این خواب نشونس حتما خواستگار خیلی خوبی برات تو راهه که خبرش اومده انشالله که خوشبخت بشی و به همه ارزوهات برسی عزیزم❤
خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
اینا اعمال امروزه عزیزم هرکس حاجت یا ارزویی داره این اعمال انجام بده حتما به حاجتش میرسه انشالله
خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤