2777
2789
عنوان

ماه نیسان

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 53 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واقعا؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

بله. 

پارسال واسه بارداری هفت روز خوردم با دعاهایی که توش خونده بودیم. حتمااااااا انجامش بده. پیشیمون نمیشی. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
اینجا بارون میاد .ممکنه اب الوده رو روش قرآن بخونی تمیزشه؟

مثل قضیه فوت انسان هستش که هر چیزی که روی زمین می افتاد فوت می کردند و می خوردند 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
 الان اب باران میگن آلودس ولی بعضیا میگن رو اب باران قرآن بخونی آبش زلال وتمیزمیشه نمیدونم درست ...

نه دیگه زمان اب نیسان فکرکنم 23 فروردین تا 23 اردیبهشته. دقیقترش توی مفاتیح یا اینترنت ببین. 

اب شفابخشیه این مدت بارونی که از اسمون میاد. 

اون دعاهایی که توش خونده میشه انقدر زلال و پاک میکنه ابو که تاثیراتش به راحتی دیده میشه. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
مثل قضیه فوت انسان هستش که هر چیزی که روی زمین می افتاد فوت می کردند و می خوردند 

تاثیرات خوندن قران با فوت انسان یکی نیستش. 

ینی اسیدیه

اووووف بارون اسیدی باشه که هیچی روی زمین نمیمونه. 

این اشتباهه. 

ظرفتو بزار بالاترین نقطه خونتون. 

عزیزم یعنی هر سوره ای که میخوندی توی آب فوت میکردی؟

بله. اون سوره هایی که گفته 70 مرتبه. هرکدومو فوت میکردم. بهتره دسته جمعی بخونید. زودتر تموم میشه.