2777
2789
راستی کسی میدونه بین رنگای گلیس کدوم از همشون بهتره مال من صورتی پررنگه 

باید طبق موهات بگیری

هرکدوم یه کاری میکنن

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولی بود البته من یک چهارمشه استفاده کردم چون‌موهام میریزه شامپو تقویتی میزنم فعلا

مو های منم شدید میریزه از وقتیم اینو زدم بدتر شده دیگ نمیدونم چیکار کنم موهامو تهشو دکلره کرده بدجور خراب شده شامپو تقویتیه تو چیه 

با فلش گرفتم نورم کمه الان

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
مو های منم شدید میریزه از وقتیم اینو زدم بدتر شده دیگ نمیدونم چیکار کنم موهامو تهشو دکلره کرده بدجور ...

من فولیکا گرفتم زیاد تاثیر نکرداما همچنان میزنم

من دوران شیردهی هستم بخاطراون ریزش وحشتناک‌ داشتم

اما قرص پیلفود گرفتم چهارروزه استفاده میکنم روزی دوتا واقعا نصف شده ریزشم

این ماسک رو چه موقع میزنید؟

بعد از حموم

بعد از اینکه موهام کامل خشک شدش

فقطم به ساقه ی مو میزنم اصلا به ریشه نمیزنم