2777
2789
عنوان

ای انکه شده اسم تو انسان.....

335 بازدید | 7 پست

ای آنکه شده اسمِ تو انسان،به چه قیمت

تزویر و طمع حیله و بُهتان به چه قیمت

تا کی بزنی لاف و به مردم بفروشی

کالای خودت را به دو چندان،به چه قیمت

دنیای خودت را بفروشی به مقامی

همنوع تو گریان و تو خندان،به چه قیمت

این پول و مقام،اینهمه ثروت به چه ارزد

با خود نبری ذره ای از آن، به چه قیمت

بالاتر از اسکندر ملعون که نباشی

گیرم که شوی رستم دستان،به چه قیمت

دین و دلِ خود را به چه ارزان بفروشی

وجدانِ خودت را تو به شیطان به چه قیمت

تنها به جهان مهر و وفا مانده و خوبی

شاید نشود فرصت ِ جبران، به چه قیمت

نا غافل اگر مرگ سراغِ تو بیاید

چشمی شود از دست تو گریان به چه قیمت

کاری نکن آنجا به خود اینگونه بگویی

ای آدم بی جنبه و نادان، به چه قیمت؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

حرف# حساب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی بود .  

وای به حس بدی دارم . رفتم اینستا پیج امین فردین  این افشاگری ها رو دیدم کلا یه حال بدی دارم . آبروی بقیه رو می‌بره ذهنم آدمم خراب می‌کنه نسبت به بقیه 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عالی بود .   وای به حس بدی دارم . رفتم اینستا پیج امین فردین  این افشاگری ها رو دیدم کلا ...

خدا به هممون رحم کنه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چی میگه من نمیشناسمش

کلا تو کار افشاگری راز زندگی بازیگرا ایرانیه

چی میگه من نمیشناسمش

بهتر نمیشناسیش . بیشتر در مورد فساد اخلاقی سلبریتی ها میگه . لو میده بیچاره ها  رو . آبروشون رو می‌بره ‌ . 😥😞

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم