2777
2789
عنوان

برخورد شما با کودک لوس چیه؟

4019 بازدید | 59 پست

پسرم ۲ سال و نیمشه تازگی خیلی لوس شده

مثلا اگه چیزی که میخواد رو ندیم و حرف حرف اون نباشه گریه و جیغ میزنه حتی تازگی من و باباش هم میزنه درحالیکه ما اصلا نزدیمش که یاد بگیره

ولی متاسفانه چون میگرن دارم مجبورم به حرفش گوش بدم که جیغ و گریه نکنه. همین علت لوس شدنش

اگه راهکاری دارید بگید، چجوری وقتی جیغ میزنه و گریه بی اهمیت باشم؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

سلام نیشگون میگیرم 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستشو بگیر ببرش تو اتاق بگو وقتی جیغو گریت تموم شد بیا بیرون .....

میبینی زود آروم میشه و در میا بیرون اون میخواد جلب توجه کنه خیلی قربون صدقش برو و خیلی بهش محبت کن 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

نمیتونیم برنامه مورد علاقمون رو ببینیم چون ایشون میخواد برنامه کودک ببینه

دارم با لپ تاپ کار میکنم میاد میگه برام فیلم بذار تو لبتاب بااااید بذارم وگرنه خودش رو میکشه از گریه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

همسن بچه ی منه. اتفاقا تازگیا بچه ی منم کمی لج میکنه انگار. قبلا راحت بهش غذا میدادم الان گاهی وقتا از دستم فرار میکنه نمیخوره. گریه هاش بیشتر شده. خیلی وقتا میخواد خودش تصمیم بگیره ...

من بعضی وقتا به حرفش گوش نمیدم. مثلا میگم دیگه تلویزیون باید خاموش بشه... وقتی خاموش کردم اگه گریه کنه هم روشن نمیکنم. پا میشم میرم...

گاهی وقتا گریه اش طولانی میشه گاهی هم کوتاهه

کج کلاه خان یارمه
نمیتونیم برنامه مورد علاقمون رو ببینیم چون ایشون میخواد برنامه کودک ببینه دارم با لپ تاپ کار میکنم ...

بچه ی منم به لپ تاپم گیر میده. من وقتایی از لپ تاپم استفاده میکنم که اون داره کارتون میبینه. البته بازم گاهی وقتا میاد سروقتش 

کج کلاه خان یارمه
دستشو بگیر ببرش تو اتاق بگو وقتی جیغو گریت تموم شد بیا بیرون ..... میبینی زود آروم میشه و در میا بی ...

وای اگه اینکار رو کنم خودش رو میکشه 

اصلا مگه میتونم ببرمش تو اتاقش، اینقدر لگد میزنه

هم من هم خواهرگ خدایی قهر میکردیم لج میکردیم اصلا اینطوری نبودن گوش بدنا.خیللللللللللللی مامانم صبوری ک میکرد بهدش ک صبرش تمون میشد میزدا😂😂😂😂.اما دیگع لجع میخوابید و ادم میشدیم.

یه چیز دیگه قهرم مبکردیم موقع غذا یا هرچیزی یبار نازمونو نمیکشیدن 😑😐 کلا عقده ای شدم رفت. اونوخ نامزد کرده بودم دوسال پیش  انتظار داشتم از اینا بهتر باشه 😂ا

اینابرای من بیشتر اتفاق میفتاد خواهرمو یادم نی🤔

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی