2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با منی😄

بعله✌🏻

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

[QUOTE=131506812]همسر در وهله اول باید دوست آدم باشه  من مخفی کنم چند برابر اون مخفی میکنه و در نتیجه 

از دوستت هم باید خیلی چیزها رو که به رابطه تون صدمه وارد میکنه یا به عبارتی مخفی و اشکار بودنش زیاد تاثیری تو روند رابطه نداره ولی مخفی موندنش باعث ارامش ذهنیت میشه مخفی کنی

261سابقم...
[QUOTE=131506812]همسر در وهله اول باید دوست آدم باشه  من مخفی کنم چند برابر اون مخفی میکنه و در ...

نظرتون محترمه 

ولی موافق نیستم به نظر من مخفی کاری مخفی کاریه حالا هر چی کلا دوست ندارم چیزی رو مخفی کنم چون به احتمال زیاد برای پوشاندن اون مساله باید دروغ بگم و این سرآغاز اختلافات در زندگی 

شاید درست نباشه ولی این دیدگاه منه دوست عزیز

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز