من شدیدا مخالفم با این موضوع و از نظر من زن ها باید مستقل باشن باید تحصیل کنن و باید دستشون تو جیب خودشون باشه و از اونطرف زندگی رو همراه با شوهرشون به دوش بکشن نه این که همه اش بر سر یک نفر باشه حالا چه مرد چه زن . نظر شما چیه ؟
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
این برای شما بوده گلم. من الان ک خاندار هستم ساعت 8باید بیدار باشم کارامو کاملا انجام میدم با دخترم ...
احتمالا کارتون سنگین و طولانی بود.البته واقعا شرایط یه خانم بچه دار متفاوته منم اینو لمس کردم ولی با مهد به شدت موافقم خصوصا از زمانیکه بچه گزارش دادن رو یادگرفته نه از نوزادی بخاطر همین خودم تا صحبت کردن پسرم صبر کردم. ولی اصولا نظم زندگی یه خانم کارمند نسبت به خانمهای خانه دار اجبارا بیشتره.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
این خوبه که دستش تو جیب خودش باشه اما نه واسه چیزی که شما گفتی هر وقت یه شکم زاییدین بعد بیا نظر بده و خیلی موارد دیگر که حوصلم نمیشه بگم آخه آدم چقدر میتونه بی انصاف و کوته بین و کوته فکر باشه
کاملا موافقم.مث همیشه منطقی حرف میزنی گلم. الان ی فضایی شده تا یکی میگه زن باید خونه داری کنه و...ه ...
اون ک اره عقب موندگی و این حرفا چرته ولی من خودم همیشه سختم بوده از کسی پول تو جیبی بگیرم ینی تا خودشون ندن نمیگیرم حتی اگه نداشته باشم واسه همین ترجیح میدم دستم تو جیب خودم باشه ولی از اونطرفم مادرم شاغل بود و دیدم ک چقد سخت میشد براش همه ی تلاششم میکرد همه چی سرجاش باشه ولی اون نشاط درونی خودشو نداشت هیچوقت همیشه خسته بود
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤