2777
2789
عروسی کردیم 

شما بعد طلاق تا 3ماه و 15روز حق ازدواج ندارین بعد اون هم ی مدت در آرامش باشید مسافرت ،کلاس ،پیدا کردن کار ،ی جور باشه ک مستقل باشید و مشکل مالی خدای نکرده نداشته باشین بعدش اگر کیس خوب اومد ترس و شک رو بزارید کنار  و تصمیم گیری کنید برای زندگی متاهلی جدید

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
شما بعد طلاق تا 3ماه و 15روز حق ازدواج ندارین بعد اون هم ی مدت در آرامش باشید مسافرت ،کلاس ،پیدا کرد ...

از این میترسم چون منو شوهر سابقم هیچ مشکلی نداشتیم با هم خوب بودیم ولی متوجه شدم بهم خیانت کرده و وقتی بهش گفتم اصلا براش مهم نبود حتی گفتم طلاق بگیریم جواب نداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این میترسم چون منو شوهر سابقم هیچ مشکلی نداشتیم با هم خوب بودیم ولی متوجه شدم بهم خیانت کرده و وق ...

اگر قصدت جدایی هست دنبال دلیل نگرد ،چون تا حدودی زنا عادت دارن بگن ما ک خوب بودیم با هم حتما من مشکل داشتم خیانت کرد،ببخشید ولی بعضی مردا مرض خیانت دارن واقعا ،اگر واقعا فکراتون رو کردین تمومش کنید،شما هم ترس نداشته باشید خدا خودش کمک میکنه

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی