2777
2789
بارداری؟؟

نه عقدم

خیلی وقته عقدم😭😭😭😭

تیکر زدم شاید تا آخرش عروسیم شد

یه‌امید واهی☹

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
نه عقدم خیلی وقته عقدم😭😭😭😭 تیکر زدم شاید تا آخرش عروسیم شد یه‌امید واهی☹

وای درکت میکنم عزیزم که خودم همین حالو داشتم ....ان شالله بعد کرونا همه چی درست بشه بری سر خونه زندگیت 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دنیای مردگان عسلی نکاح جشن عقد اسکرین شات همه همه همه یه مدت با صداش فقد آروم میشدم💔

وای عسلی ... من اوایل فقط عسلی گوش میدادم

دنیای مردگان اونجاش ک میگ حسود حسود واییی

نکاح و جدایی ام خوبن

خسته از نرسیدن ها 
من یه‌مدت معتادش بودم مهراب💔ارشاد💔میلاد فقط‌همینا خیلی اشک میریختم خیلی بد بود با کمک یه رفیقه ...

من از مهراب خوشم نمیاد ... چندتا اهنگاشم گوش دادم دوس نداشتم ... میلاد گوش میدم فقط اونم جدیدا اهنگاش پاپ داره میشه خیلی تو فاز دیس لاو اینا نی ...

من فقط با اهنگ مادر ۲ میلاد گریه کردم و میکنم ... همون ثونیه اولش اشکم در میاد😭😭

خسته از نرسیدن ها 
وای درکت میکنم عزیزم که خودم همین حالو داشتم ....ان شالله بعد کرونا همه چی درست بشه بری سر خونه زندگ ...

شما اون قسمتایی ک تو آهنگاش به کردی یا ترکی میگه رو میفهمیدین ؟ 🤕☹

خسته از نرسیدن ها 
من از مهراب خوشم نمیاد ... چندتا اهنگاشم گوش دادم دوس نداشتم ... میلاد گوش میدم فقط اونم جدیدا اهنگا ...

من وقتی با شوهرم عقدیم ینی دعوامون میشه آهنگ عسلی میلادو گوش میدم گریه میکنم چون‌رنگ چشماش عسلیه😍😂❤

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

نه ولی خیلی دلنشینه...

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من وقتی با شوهرم عقدیم ینی دعوامون میشه آهنگ عسلی میلادو گوش میدم گریه میکنم چون‌رنگ چشماش عسلیه😍😂 ...

منم اون روز رو یکی کراش زده بودم چشماش عسلی بود🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

خسته از نرسیدن ها 

ترکیاشو که ترکم میفهمم

کردیا رو هم اون سوز تو کلمه هارو دوس دارم با اینکه نمیفهمم خوشم میاد👌💜

اوهوم مثلا نکاح یا رفاقت 😍😍🤕 رفاقت اونجاکه میگه بیل بیل 😂😂

وای آره خیلی قشنگه...دلم هوس کرد برم گوش بدم 😂

ترکیاشو که ترکم میفهمم کردیا رو هم اون سوز تو کلمه هارو دوس دارم با اینکه نمیفهمم خوشم میاد👌💜

آخی خوش به حالتون .. منم با اینکه نمیفهمم ولی دوست دارم 🙄😊

خسته از نرسیدن ها 

ممنون خانوم گل😊🌹💚