بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
واااای منم 😍😍 موهامو زدم ۲ هم خوبه .. منو خواهرم انقدر باهاش دابسمش داریم وای 😍😍🙃
ارامشو گوش دادی فک کنم یکی دیگه خونده ولی از رفقای راستاده عالیه اشک آدم در میاد
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
ارامشو گوش دادی فک کنم یکی دیگه خونده ولی از رفقای راستاده عالیه اشک آدم در میاد
ارشاد خونده
آهنگای ارشادم دوست داشتم
((تو برگرد بخدا دوستو رفیق تعطیل
مستکردن تعطیل
نمیخوای برگردی
گوشمیکنم هرچی بگی نمیخوای برگردی
دیوونمکردیلعنتی نمیخوای برگردی💔💔💔⚘⚘⚘))
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
چند سال پیش خیلی دیس لاو گوش میدادم الان خیلی کم شده
چند سال پیش خیلی دیس لاو گوش میدادم الان خیلی کم شده
من یهمدت معتادش بودم
مهراب💔ارشاد💔میلاد
فقطهمینا
خیلی اشک میریختم خیلی بد بود
با کمک یه رفیقه انرژی مثبتو خوبم ترکشون کردم
الان چقد هوس کردم گوششون بدم
من یهمدت معتادش بودم مهراب💔ارشاد💔میلاد فقطهمینا خیلی اشک میریختم خیلی بد بود با کمک یه رفیقه ...
بارداری؟؟