2821
2789

جاری من یال ۸۶ مثل الانه ارایشش

مامانم یال ۷۸ مثل الان نیس ولی سادس فشن نیس

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر عمو مامانم اونم همين سه چهار سال پيش لنز يخي هم گذاشته بود خواهر بزرگش أورد عكسش رو كه بيا خواهرم رو ببين بعد با همين ارايش زشت خودش رو انداخته بود رو شوهرش كه مثلاً خيلي ژست شاخي بشه يعني من كف كردم عكس رو ديدم نميتونستم واسه حفظ ظاهر يه چيزي بگم

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
امصات و اسمت خیلی شبیهه یه کاربر دیگس

کاربری من قدیمی تره بهش گفتم اسم منو نزن گوش نداد منم امضا و عکسشو زدم ببینم بدش نمیاد

مهدکودک_نی_نی_سایت😐#  

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
دختر عمو مامانم اونم همين سه چهار سال پيش لنز يخي هم گذاشته بود خواهر بزرگش أورد عكسش رو كه بيا خواه ...

لنز یخی 🤪🤪🤪 اونم بارانی آرایش 

یاد ارتش مردگان تو گات افتادم🤣🤣🤣

اره دیگه جیگر زمان خودش بوده جیگره جیگگگگگگگگگگر             & ...

آره همون جییییگر هم تکیه کلام خیلیا بود😑

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
کاربری من قدیمی تره بهش گفتم اسم منو نزن گوش نداد منم امضا و عکسشو زدم ببینم بدش نمیاد مهدکودک_نی_ ...

عکسش که مثل تو نبود مکه تو کاربر سارگل نیستی

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
آره همون جییییگر هم تکیه کلام خیلیا بود😑

البته من اونجا بچه بودما کلاس چهارم بودم ولی الان فیلمشو میبینم میمیرم از خنده

خودم یک تاپ دامن نارنجی مثل رنگ لباس رفتگرا تنمه مثل هویج اون وسط میلرزونم  

عکسش که مثل تو نبود مکه تو کاربر سارگل نیستی

من سارگلم این کاربری رو خط اصلیمه سارگل ترکید اکثر دوستام اینجا میدونن سه تا کاربری دارم با هر سه تا هم خودمو معرفی میکردم 😐 بعد بهش گفتم دوستام اشتباه میگیرن خودت یکم خلاقیت داشته باش قبول نکرد منم عکس و امضاشو گذاشتم عکسه هنوز تایید نشده😓