2777
2789
عنوان

خبر خبر خبر

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 29 پست

خبرو۱۸۰درجه تغییر دادی که

یک میلیون وام۴درصدی اعتبارخرید، خودشم فقط واس۴میلیون نفراقشارکم درآمد

ینی پول نقدنمیدن یه کارت اعتباری ک فقط باهاش میتونی تاسقف یه میلیون ازفروشگاه موادغذایی اینابخری😕😕😕بعدشم باید اون پولو برگردونی ب خودشون

تازه مایی که نه خونه داریم ن ماشین ن پول شامل حال ما نمیشه هیچوخ

نگفت به همه گفت به حساب 23 میلیون نفر از یارانه بگیران 😑 اینم مثه یارانه کرونا جفنگه 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی خانواده 5نفر ی تومن، خونواده ای ک ینفر یارانه داره هم یک تومن؟ یا نفریه؟  اصلا منبعش موثقه ...

نه خانواده...آره همه خبرا اعلام کردن

و خـــدایی هست مهربان تر از حد تصــور.......M+A³=❤
خبرو۱۸۰درجه تغییر دادی که یک میلیون وام۴درصدی اعتبارخرید، خودشم فقط واس۴میلیون نفراقشارکم درآمد ین ...

نه این از اون جداس....

و خـــدایی هست مهربان تر از حد تصــور.......M+A³=❤
نه خانواده...آره همه خبرا اعلام کردن

خب اینجوری مسخرس ک. اون ینفری یک تومن. اون خونواده 4یا5نفرم یک تومن. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خبرو۱۸۰درجه تغییر دادی که یک میلیون وام۴درصدی اعتبارخرید، خودشم فقط واس۴میلیون نفراقشارکم درآمد ین ...

نه اینم گفت ولی چیزی که اسی میگه هم درسته منتها به حساب 23 میلیون نفر میریزن نه همه 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اخبار گفت هرکی یارانه میگیره که ۲۳ میلیون خانوار هست یه تومن میریزن بحسابشون و ازهمون یارانه طی ۲۴ ماه تسویه میشه

اخبار گفت هرکی یارانه میگیره که ۲۳ میلیون خانوار هست یه تومن میریزن بحسابشون و ازهمون یارانه طی ۲۴ م ...

ولی بازم به دردنمیخوره یه تومن چیه آخه توروخدا

لااقل کاش اعتبارخریدنبود پول نقد میدادن بعد دوسال می‌تونستم یه دکتربرم اه 

ولی بازم به دردنمیخوره یه تومن چیه آخه توروخدا لااقل کاش اعتبارخریدنبود پول نقد میدادن بعد دوسال می ...

اره خواهر هرچی بدن تو این اوضاع گرونی چیزی نمیشه ولی بازم از هیچی بهتره