2777
2789
عنوان

کادو تولد برای دختر بچه چی خوبه؟

8781 بازدید | 18 پست

سلام برادرزاده م نه ساله میشه مامانم میخواد براش هدیه بگیره (تولدی در کار نیس به خاطر قرنطینه) حالا به نظرتون چی بگیره که حال و هوای بچه عوض بشه تو این شرایط🤔 تبلت و اسباب بازی هم خیلی داره🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انواع بازی های فکری که مشغول بشه( البته اگه یک نفره نباشه مامان باید خودش هم بازی کنه باهاش

بستگی داره بچه چی دوست اره

مثلا ماکت هایی هستن که باید بچه بچینه و به هم وصل کنه شکل سه بعدی حیوانات درست میشه یا هواپیما و کشتی و...

یا پازل های 300 200 تیکه

اسفند تولد ۹سالگی دختر من بود.کادوهاش عروسک سخنگو.لباس.هدفون.بازی فکری کتاب.. بود.عاشق عروسک سخنگوش ...

تو این سن بچه ها هنوز لوازم خاله بازی دوست دارن؟ یه سینک ظرفشویی هست که موتور داره ازش اب میریزه با کلی ظرف و ظروف به نظرت خوشش میاد؟

اگه بتونى بيرون برى كه براى دختربچه خيلي چيزا ميتونى پيدا كنى، هم اسباب بازى و هم لباس و اينا ، يه سرى كيفاى عروسكى  دخترونه هم هست خوشگله

ولى الان كه نميشه راحت رفت بيرون و گشت از ديجى كالا يه بازى فكرى سفارش بده، مثلا راز جنگل ، مونوپولى، جنگا ، ايناهم خيلي خوبه مخصوصا الان كه حوصله بچه ها سررفته توى خونه بازى ميكنن و سرگرم ميشن 

تو این سن بچه ها هنوز لوازم خاله بازی دوست دارن؟ یه سینک ظرفشویی هست که موتور داره ازش اب میریزه با ...

اره دختر من که عاشق وسایل خونس.اسکیتم خوبه.البته من از رو علائق دخترم دارم میگم

اگه بتونى بيرون برى كه براى دختربچه خيلي چيزا ميتونى پيدا كنى، هم اسباب بازى و هم لباس و اينا ، يه س ...

اینترنتی سفارش میدم ولی مامانش خیلی حوصله نداره میترسم مایه شر بشه بگن عمه و مادربزرگش چیز از سر بازکنی گرفتن! 

اینترنتی سفارش میدم ولی مامانش خیلی حوصله نداره میترسم مایه شر بشه بگن عمه و مادربزرگش چیز از سر باز ...

كتابم خوبه ها... 

نميدونم من خودم اگه باشم واسه بچه ها اسباب بازيهاى خيلي گرون قيمت نميخرم چون مخصوصا الان يه چيز خيلي معمولى خيلي بالا درمياد بعدم بچه چندروز باهاش سرگرمه و بعد بي استفاده ميشه، به جاش يه كتاب، يه بازى فكرى به همراه يه مبلغي پول يا يه تيكه طلا كه سرمايه بشه پس انداز كنه بعدا چندوقت ديگه بخواد باهاش لپتاب بگيره به دردش بخوره..

اگه بچه ات خیلی هدیه میگیره خوشحال نباش!!!

هدیه دادن یکی از روش های ابراز محبت به دیگران است.

کودکان نیز هنگامی که هدیه میگیرند، این ابراز محبت را به خوبی درک میکنند و بزرگترها بسیار دوست دارند که از طریق هدیه دادن، به آنها ابراز محبت کنند.

معمولا پدربزرگ ها و مادربزرگ ها بیشتر از سایر افراد به کودکان هدیه میدهند.بخصوص اگر آن کودک، تک فرزند یا تک نوه باشد.

این کار آنها سبب میشود کودک یاد بگیرد که هدیه گرفتن جزئی از زندگی او است و باید دائم در زندگی خود از دیگران هدیه بگیرد.

از طرف دیگر ارزش آن هدیه ها برای کودک پایین میاید، زیرا او عادت کرده است هربار که مادربزرگ یا پدربزرگ را میبیند، یک اسباب بازی یا هدیه دریافت کند و هم چنین باعث میشود کودک یاد بگیرد دیگران موظف اند به او هدیه بدهند و اگر یک بار هدیه ای دریافت نکند، این مسئله را دوست نخواهد داشت و به آنها میگوید که: “برای من چیزی نخریدید؟”.

دریافت هدیه زیاد سبب پرتوقع شدن کودک میشود و در عین حال آن لذتی که انتظار داشتید برای او داشته باشد را نخواهد داشت، زیرا این کار آنقدر برای او تکرار شده است که عادی شده است و این هدیه ها برای او درست مانند وسایل خود او خواهد بود و شاید چند دقیقه جذابیت برای او داشته باشد.

برای حل این مسئله پدربزرگ ها و مادربزرگ های عزیز تعداد هدیه ها را بیشتر میکنند، مبلغ هدیه را بالاتر میبرند و هدیه سنگین تری برای کودک میخرند تا شاید کودک دوست داشته باشد، ولی این اتفاق نمی افتد!

پس چه کار باید کرد؟

ادامه مطلب