2777
2789
عنوان

فن پیج اینستاگرام مهراوه شریفی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 36 پست
فن پیج یعنی چی آخه انقدراین بازیگرارو گنده نکنید فکر می کنند کی هستن بی جنبه ها من اصلا بازیگرا رو ...

شما هر جور راحتی زندگی کن اجبار نیست کسیو دوس داشته باشی😊

غصه اگر هست، بگو تا باشد... من هنوز میخندم!😇

حالا دوس داشته فن پیج بزنه منم مخالفم ولی به ماچه دوس داشته

به_ما_چه_آخه#  

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول میده بت؟

نه پولی نمیدن به کسی چون طرف دارشه این کارو میکنه

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
ممنون از درک و فهم بالات❤

خواهش  

هیچوقت فن پیج هارو درک نکردم😐😐 قربون صدقه رفتن یه ادم دیگه چه لذتی داره اخه

شما کسیو دوست داری بهش اثبات نمیکنی؟؟ قربون صدقش نمیری؟؟ 

برای چی باید پول بده؟؟😐😐😒😒😒

خب سودی واست نداره چرا اینکارو میکنی؟ از تبلیغات هم درآمد نداری؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
خب سودی واست نداره چرا اینکارو میکنی؟ از تبلیغات هم درآمد نداری؟

نه هنوز اونقدر فالورام بالا نرفته که بخوام تبلیغ کنم. تصمیم دارم پیج اصلی خودمو فالوراشو ببرم بالا برای تبلیغ.