یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
تو که دستت به نوشتن آشناس دلت از جنس تن پروانه هاست دل دریا را نوشتی همه دنیا را نووووشتی دل ما را بنویس
دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم