2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 33 پست
توچشم ادماي كم فرهنگ اصراري نبايد داشت به وصلت با خانواده و ادماي كم فرهنگ هرچقدم سن ازدواج بگذره ...

از لحاظ بارداری همه چی اینجور ازدواج درسته؟

آرام و اهل صحبت درباره دهه ۷۰ ک دلم بدجور براش تنگه

من خودم ۲۱ عقد شدم ۲۴ عروسی  ۲۵ بچه دار شدم.از زندگیم خیلی راضیم.البته الان دختر دارم و ۱۸ سالشه داره برا کنکور میخونه .ولی خیلی از ازدواج پرته فکر نکنم تا ۲۵ سالگی هم به نظرم بزرگ  بشه.هیچکار نکرده و هیچ کار هم غیر درسو مدرسه بلد نیست.اصلا تعجب میکنم بعصی دخترا همسن دختر من ازدواج کردن.هر کس شخصیت و توانایی هاش با کس دیگه فرق داره.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی این دوره زمونه اصلا سنتی جواب نمیده هزار بار دیدم اونایی ک نسل جدیدن و سنتی ازدواج کردن خیانت م ...

بعضی خانواده ها هستن که ازدواج مدرن رو قبول ندارن . به نظر من سنتی ولی با شناخت و همون 6ماه رفت و امد تا دخترو پسر همدیگرو بشناسن و ببینن مناسب همدیگه هستن یا نه

وخدایی که به شدت کافیست..  
از لحاظ بارداری همه چی اینجور ازدواج درسته؟

خيلي ها در سن ٤٤ سالگي هم فرزند دار شدن اونم فرزندي سالم و باهوش

در زمان قديم غربال گري وجود نداشت و احتمال خطاي ژنتيكي هنگام لقاح وجود داشت و بچه منگل زياد ميشد

بهرجهت احتمال منگل زايي براي خانوم بالاي ٣٥

يك عدد در هفتصد زايمانه

ولي مهم نيست به مدد غربالگري اين خطر در هرسني رفع شده

عصر تكنولوژيه

خانوماي مجرد ميتونن حتي تخمكاشونو فريز كنن و در سني كه ازدواج كردن اگه در سالاي دور باشه تخمك رو لقاح بدن و به رحمش منتقل كنن

و يا اصن ميتونن به خودشون زحمت ندن ( به شرط پولدار بودن) تخمك فريز شده خودشون به رحم اجاره اي منتقل بشه

هزاران راه براي مادر شدن و تجربه اين حس براي زن هست

اما زنان از ترس انتخاب نشدن دست به هر انتخابي ميزنن و نتيجه هم ميشه اين سيل نارضايتي بين زن و شوهر كه بيدار ميكنه تاپيكاش در ني ني سايت

و حرف من اينه سن ازدواج بره بالا مهم نيست و خيلي مي ارزه به اينكه دختر از ترس موندن انگشت رو هر ادمي بزاره 

و اين ترسناكه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز