2777
2789
اهوم میگم شاید این جور ادما خیلی به شوهراشون اطمینان دارن و شوهراشون اهل خیانت و..نیستن

خیانت چیه

مسئله خیانت نیست

الان شما زن خوشگل ببینی چیکار میکنی

خب من ب شخصه حتی جلوی شوهرم بارها گفتم فلانی چ خوشگله

خب وقتی چیزی یا شخصی خوشگل باشه خوشگله دیگه

من نگم یا حسادت کنم و حرص بخورم و...از خوشگلی اون کم میشه

اونجا هم‌ پره زنه لخته قطعا همسراشون هم میدونن

ولی خب براشون عادیه

و واقعا عم این چیزا طبیعیه دیگه

کسی ک بخواد کاری کنه توی خونش هم میتونه لازم نیست تا تایلند بره

من فقط ب ی چیز مطمئنم و خانوادم یادم دادن ادعای دینداری و نجابت و چشم پاکی نکنم بعدش دیگری رو قضاوت ...

بله عزیزم کاملا درست میگید....این قضاوت نکردن زمانیه که شما یه فرد عادی در جامعه رو قضاوت نکنید 

این اقایون بازیگران مطرحی هستند و به نوعی الگوی دسته ای از مردم و جوانان

ادمای مشهور زندگیشون سخته .....چرا....چون باید همیشه محتاط و درست رفتار کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت چیه مسئله خیانت نیست الان شما زن خوشگل ببینی چیکار میکنی خب من ب شخصه حتی جلوی شوهرم بارها ...

منظورم اینه اگه مردی بی جنبه باشه اینا رو ببینه و تنهایی سفر رفته باشه همونجا یه کاری هم میکنه

بله عزیزم کاملا درست میگید....این قضاوت نکردن زمانیه که شما یه فرد عادی در جامعه رو قضاوت نکنید  ...

قرار نیست چون مشهورن ب خودمون اجازه بدیم بدترین تهمت ها و قضاوت ها رو در موردشون انجام بدیم

هرجی باشن در نهایت انسانن و براشون مهم ترین چیز اینه ک به حریمشون احترام گذاشته بشه

تمام آقازاده های این مملکت از مشتریان پر و پا قرص کامبوج و تایلند هستن حالا سلبریتی های بیچاره محکوم شدن

من میگم زندگی هرکسی ب خودش مربوطه

شب خوش

منظورم اینه اگه مردی بی جنبه باشه اینا رو ببینه و تنهایی سفر رفته باشه همونجا یه کاری هم میکنه

بی جنبه و بیمار احتیاج ب سفر نداره

خیلی پوزش توی سرویس بهداشتی هم میتونه کارشو انجام بده

اگه انقد به (به توچه)اعتقاد دارین،پس اونی که تاپیک زده هم دلش خاسته همچین تاپیکی بزنه،به شما چه &nb ...

به_تو_چه#  

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

خانم های هنرمندی که هم میخواین برای دل خودتون کار کنید و هم میخواین درآمد داشته باشید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی