سلام خانما. کی با من همدرده. مادرشوهرم معتقده من دعوا درست میکنم همه خوبن و من بدم بین اونا. پدر سالار میدیدیم چند شب پیش هی میگفت اما از آدم نخاله و بمن نگاه مبکرد. یه ماهه آشتی کردیم
روزهای خوب به خاطرات خوب تبدیل میشه و روزهای بد به درسهای خوب😍
وقتی ازین تیکه ها میندازه چه کنم. خیلی ناراحتم. ماه پیش با خواهرشوهر یکم کدورت پیدا کردیم و مقصر هم اون بود هی ادا اصول درآورد. شوهرم دید ازمن پرسید منم بهش گفتم. حالا اینا معتقدن من شر به پا کن هستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین شاید بی ادبیه بهت بگم تو وقتی سگی رو میبینی پارس میکنه کاری از دستت بر میاد؟میتونی برای چیزی توضیح بدی؟اصلا میتونی نزدیکش بشی؟وینجور موقع ها فقط این حرف من بیاد تو سرت خیلی حالت خوب میشه
به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی
دقیقا عزیزم.من از نقش کتایون ریاحی خوشم نمیاد همه وسایلشو پدرشوهر میشکنه وامیسه گریه میکنه میخان یک ...
این معتقده من سلیطه ام در حالی که تا به حال بی احترامی نکردم به هیچکدومشون فقط اداهای دخترشو تاب نیاوردم به شوهرم گفتم مبگن چوقولی میکنی بین خواهر برادرآتیش بندازی