2777
2789
عنوان

تعجب از مدیران نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 61 پست

حرف استارتر درست هست و باید با همچین محتوی برخورد بشه البته مدیران سایت و نی نی یارها واقعا زحمت میکشن برای امنیت سایت اما دیگه بعضی وقتا از دست اونا هم خارج هست و خود کاربران باید رعایت کنن

اگه توجه کرده باشید اکثر کسایی که این تاپیک ها رو میزنن عضو جدید هستن

من چند روز پیش یه پیشنهاد خوب دادم برای بالا رفتن امنیت سایت و اون اینکه هر کس عضو شد کاربریش بعد از ده روز تایید بشه یعنی تا ده روز هر تاپیکی زد نیاز به تایید مدیران داشته باشه اینجوری خیلی محیط سایت خوب میشه

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان تو همین تاپیک چشم و گوش دونفر باز شد

خب مشکل بازشدن چشمو گوش چیع😑

مگ ۵۰۰ سال پیشه ک گفتن و دونستن این حرفا زشت باشه؟!

مثلا الان ی نفر فهمید لزبین یهنی چی کلا تهاجم فرهنگی و اسلامی شد😑😑😑🤘🏻

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

مشکل از اونجایی شروع شد که کاربرای مرد راحت اینجا عضو میشن و چت میکنن و دور از جون شما عزیزان انگار بعضی خانوما هم بدشون نمیاد با پسرا اینجا چت کنن و دل و قلوه بدن

خیلیامون فرهنگ استفاده از فضای مجازی رو نداریم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

تو روحت😂😂😂🤘🏻 تو فقط تدریس مسائل جنسی کن😂😂😂😂😂😂🤘🏻

سرکلاسیم نخند خانوم محترم 😒

هفته دیه از سر فصل لنزبین ها پاتخته ای میگیرم قشنگ حفظ کنین جواب ندین کرونا میکنم حلقتون

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

سرکلاسیم نخند خانوم محترم 😒 هفته دیه از سر فصل لنزبین ها پاتخته ای میگیرم قشنگ حفظ کنین جواب ندین ...

عملی نگیری صلوووااااااات😂😂😂😂😂😂🤘🏻

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
مشکل از کاربرای اینجاست هر کس سوال مفید میپرسه کسی جواب نمیده ولی تاپیک حس ششم و ترسناک و ... همیش ...

دقیقا واقعا کارشون توهینه انگار نه انگار ک براشون وقت گذاشتیم

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
عملی نگیری صلوووااااااات😂😂😂😂😂😂🤘🏻

اون دیه بماند برا ساعت آزمایشگا

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ن منظورم برخورد سرکوب کنندت بامن بود استعدادام کورشن  تو باید جواب بدی😢😢😢😢

حیف تازه از حبس دراومدم ننه وگرنه برات میشکافتم همه چیو 😂😂😂

نه ولی شاید مقتضای سنش نبود،دونستن هر چیزی زمان خاص خودش رو میخواد

حرف شماهم درسته

ولی کشور ما خیلی کمبود اطلاعات و فرهنگ جنسی داره و بخاطر همینه ک انقد تجاوز و خیانتو خیلی چیزای دیگ انجام میشه

توی کشورای دیگ ب بچه های ۵ ساله درس مسائل جنسی میدن و اونا عادت میکنن دیدن یا لمس یا نشستن پیش جنس مخالف چیز عجیبی نیست و دلیل برهوس بازی نمیشه

اگ مردا و پسرای جامعه ما بفهمن ک زن یا دختر وسیله جنسی نیستن و اگ فرهنگ این ک ی دختر بیرون با امنیت و خیال راحت راه بره و کسی بهش تیک نپرونه یا تعرض نکنه...  جا بیوفته ، ۹۰ درصد مشکلات فرهنگی ما حل میشه

انسانم—آرزوست#  ‍ 🤘🏻

In the name of woman
" به_نام_زن#  " واژه های ساده ای هستند
که در کنار هم قرار می گیرند تا
ارزش یک بانو را نشان می دهند

اون دیه بماند برا ساعت آزمایشگا

خدایا خودت رحم کن😂😂😂🤘🏻

حرف شماهم درسته ولی کشور ما خیلی کمبود اطلاعات و فرهنگ جنسی داره و بخاطر همینه ک انقد تجاوز و خیانت ...

اینو کاملا موافقم خودم دوتا پسر دارم از این لحاظ حسابی بهشون آموزش دادم نه اینکه همه چیز رو بگم خود مراقبتی رو بهشون یاد دادم ولی اینجا جای مناسبی برای یادگیری این چیزا نیست پره از اطلاعات غلط وخزعبل 

اینو کاملا موافقم خودم دوتا پسر دارم از این لحاظ حسابی بهشون آموزش دادم نه اینکه همه چیز رو بگم خود ...

بله درسته عزیزم

آفرین ب شما ک پسراتون رو درست تربیت میکنین👏🏻👏🏻👏🏻❤