2777
2789
عنوان

واقعا كسي يا اطرافيان از اين سبدا استفاده نكرده براي نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست

شه خوشملهههه این😍

ولی کریر بهتره🙄

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا  از چي استفاده كرديد

بغلش میکردم! 

من کلا مخالف کریر و کالسکه هستم. هیچ وقت بچه م رو تدی کالسکه نذااشتم . دوست ندارم تو پیاده رو یا جایی بچه رو توی کالسکه هول بدم .صدای ماشین و...

به نظرم بهتر از هرچیزی بغل مادر هست . هرجا هم رفتم یا خودم یا همسرم بغل میکردیم . راه  رفتن هم که یاد گرفت دیگه راحت. 

☺☺☺

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
بنظر من کریر اصلا لازم نیست..تو ماشین بغلت میگیری..خونه کسی هم رفتین میذاریش رو تشکش میخابه.

دقیقا نظر منم همینه 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

من كرير گرفتم

وتا نه ماهگي دخترم تو خونه و ماشين و بيرون از خونه هميشه تو اون بود، يه جورايي عصاي دستمون بود

نظر متخصص بچه ي من اين بود كه كرير ( به اين شرط كه كاملا استاندارد و از برند هاي مطرح باشه) بهترين گزينه براي نوزاد هستش

دارم بررسي ميكنم  فعلا كه جايي نميشه رفت  نميخوام بيخودم پول بدم

مییدونی ان شاءالله نی نی که بیاد میبینی خیلی چیزا اصلا کاربردی نیست . در عوض چیزایی لازمتره که اول بهش فکر نکردی . به قول دوستمون چیز ساده ای مثل پوشک☺

به نظرم یه تاپیک بزن مامانها تجربه هاشون رو در مورد چیزای مختلف بهت بگن منم تگ کن بیام کلی چیز بگم😁