2777
2789
عنوان

بی بی چک دوخط بعد دوساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 30 پست
باید دو‌تاشو بخوری 

من یکیشو خوردم بنطرت احتمال بارداری هس؟؟؟

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
یبارم برا من پیش اومد ی روز هم از موعد پری گرشته بود ولی دو‌روز بعد پری شدم ولی ماه بعدش باردار بودم

من ماه پیش دقیقا اینطوری شدم این ماه اصلا علائم تخمک گذاری نداشتم وخیلی جالب بود واسم

انشالله ب سلامتی دنیا بیاد عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ماه پیش دقیقا اینطوری شدم این ماه اصلا علائم تخمک گذاری نداشتم وخیلی جالب بود واسم انشالله ب سلا ...

من کلا علائم تخمک گذاری نداشتم😅 ممنونم عزیزم❤️

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
من کلا علائم تخمک گذاری نداشتم😅 ممنونم عزیزم❤️

جدا من همیشه دارم این ماه نداشتم فقط

ولی ففط تخمک سمت چپم تیر میکشید فجیع

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
جدا من همیشه دارم این ماه نداشتم فقط ولی ففط تخمک سمت چپم تیر میکشید فجیع

بارداری الان؟ منم تخمدان چپم تیر میکشید ی روز صبح بیدار شدم پام جمع بود پامو کشیدم تخمدان چپم ی تیری کشید ک نگو ی جورایی با اون فهمیدم باردارم😶😶😶

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
بارداری الان؟ منم تخمدان چپم تیر میکشید ی روز صبح بیدار شدم پام جمع بود پامو کشیدم تخمدان چپم ی ...

ن تخمک گذاری بر اساس ماشین حساب دو روز پیش بوده توهمون روزا و قبلش تخمکم تیر میکشید البته من نمیفهمیدم تخمکه خواهرم بهم گفت