2777
2789
صد در صد سلامتی ولی قابل توجه دوستی بود ک بد میگفت ب معلما ما مشکلی نداریم اگر اولیا مشکلی نداشت ب ...

والا مدرسه باز بشه معلم هاهم بیشترتوخطرن  معلم نمی تونه همه بچه هارو کنترول کنه بچه ها بلد نیستند بهداشت ورعایت کنند خیلی ازخانواده بچه روبایه سرما خوردگی ساده مدرسه می فرستند پس براشون مهم نیست که با نشانه های کروناهم بفرستند مدرسه پس اول معلم درخطر یه بچه این جوری بره مدرسه بعد بچه های دیگه هم انتقالش می دن به خانواده ها

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلما و فرهنگیا رو بگو تمام طول سال تو خونه هستن و حقوقشونم سرماه تو جیبشون همیشه هم زبونشون شیش متر ...

حسود_نباشیم#  

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
کسی بد به معلما نگفت ولی خدایش صاحب راحت ترین و بهترین شغل هستن و در عین حال همیشه دیدم عوض شاکر بود ...

اره راحت ترین شغل اینه ک حداقل پنج سال بری تو دهات و کوه و جاهای ک شما تو خوابتم ندیدی درس بدی و موقع غروب تو راه ی ماشین ب زور سوار کنه و هزاران مشکل ک اینجا حای خرف زدنش نیس و اخرم همون روزای سخت جزو سوابقت حساب نشه و سه تومن حقوق بهت بدن....

کسی بد به معلما نگفت ولی خدایش صاحب راحت ترین و بهترین شغل هستن و در عین حال همیشه دیدم عوض شاکر بود ...

اتفاقا خیلی سخته درروز نهایت با سی تابچه

با عقاید وسلیقه های متفاوت

سیستم آموزشی رو بهشون یاد داد

والا مغزت ارور میده

معلمی شغل نیست

هنره

هنری که باید به احترامشان تمام قد ایستاد

کجا بانکا و اداره هاباز بانکا ک هفته ی بار بازن اونم اینقد پلاستیک پیچیدن و ماسک و دستکش پولم قبول نمیکنن

والا بازم خوشبحالشون بدبخت مشاغل ازاد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اتفاقا خیلی سخته درروز نهایت با سی تابچه با عقاید وسلیقه های متفاوت سیستم آموزشی رو بهشون یاد داد ...

تازه اگر این سی تا سالم باشن

ن چهار تاش دیر اموز و دو تا بیش فعال

معلم ها خصوصا ابتدایی ها اعصاب خودشون و پای بچه های مردم‌میدن میره....

متاسفانه دانش اموزانی ک وقتی بهشون میگی مثل ادم بشین سرکلاس برمیگردن میگن من ادمم تو مثل ادم درس بده و انقد وقیحن ک مادرشونو جلو کادر مدرسه فحش میدن ووو کی حاضره با سی تاش ۸ ساعت وقت بذاره

معلما و فرهنگیا رو بگو تمام طول سال تو خونه هستن و حقوقشونم سرماه تو جیبشون همیشه هم زبونشون شیش متر ...

شوهر من الان از ساعت هشت صبح آنلاین داره درس میده همش خدا خدا میکنه که کلاسا شروع بشه میگه اینجوری خیلی سخت تره چون چند تا مدرسه درس میده گاهی نزدیک صد تا کار براش میفرستن تا بررسی کنه و نمره بده ، بی انصاف نباشیم انگار هیچ قشر دیگه ای تو این مملکت واسه حسرت خوردن وجود نداره که همه حسرت این دو سه تومن معلم ها رو میخورن 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
نخیر کسی حسود نیست حقیقت جامعس

باشه 😂😂😂😂

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
اتفاقا خیلی سخته درروز نهایت با سی تابچه با عقاید وسلیقه های متفاوت سیستم آموزشی رو بهشون یاد داد ...

دوره معلمای فداکارو دلسوز تموم شده تعدادشون اندک شده الان معلما سرکلاس فقط به گوشیشون ور میرن اینو من نمیگم بچم میگه .خبری از کمک به دانشاموزان ضعیفو خیلی کارای اضافه نیست . تمام مدت هم که تعطیل هستن