😔😐حرفا مامانمو میزنی چ کنیم دیگ من ک ده تا راهو رفتم هیچی ب هیچی .... میگم روزا نخوابم اصلا ...
مامانم دیگه😄😄آخه پسر خودم هم مثل شماست
بیدارمیشم واسه نماز میبینم بیداره😔
بعدش باهم صبحانه میخوریم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره تازه هشت شبم به زور بلند میشم مستقیم حمام چون کپک میزنه ادم ولی وسطش بیدار میشم جون ندارم کامل پا شم دوباره میخابم چون متاسفانه سیستمم همه بهم ریخت ضعیف شدم
خب چیکار کنم ؟ شبا خواب ندارم عمشم تقصیر شوهرمه.یک ماه بیکار بود تو خونه اخرشب ساعت دو میوه و تخمه ...
ایییییی این شوهر منه ک 😑😂وقتی کارش اینجا بود شبا تا ساعت سه و چهار فیلم میدیدیم الان اون رفته ی جا دیگ خودش میگ ساعت ده میخابم😐من موندم و تا هشت صبح بیدار مونرن
مامانم دیگه😄😄آخه پسر خودم هم مثل شماست بیدارمیشم واسه نماز میبینم بیداره😔 بعدش باهم صبحانه میخو ...
اجی من کلاس سومه ابتداییه نزدیک به پونزده روز همین شکلی بود ... من ک بیدار بودم میدیدمش تا هفت صب بیدار مینشست بعدش با بقیه صبونه میخورد .....الان ی روز مجبورش کردیم نخوابه شبش شاعت ده گرف خوابید الان چن وقته سر ساعت ده یا یازده خوابه😂
اجی من کلاس سومه ابتداییه نزدیک به پونزده روز همین شکلی بود ... من ک بیدار بودم میدیدمش تا هفت صب بی ...
پسرمن بزرگه ۱۸ سالشه
ساعت ۱۲/۵ب من و باباش میگه خب دیگه وقت خوابتونه😄😄برعکس شده بخدا
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😂😂 مادر منم میگ بیدار میمونید نگهبانی میدین بالا سر ما
آره والله...راست میگه🤣🤣🤣