2777
2789
این چه رویه ای پیش گرفتید شب بیداری کلی عوارض داره پیری زودرس کندی حافظه چاقی و بیماریهای دیگه

خب چیکار کنم ؟

شبا خواب ندارم

عمشم تقصیر شوهرمه.یک ماه بیکار بود تو خونه اخرشب ساعت دو میوه و تخمه میاورد فیلم دانلود میکرد میدیدیم.

حالا خودش میره سرکار خوابش درست شده.من موندم و این خواب نامنطم😐🤦‍♀️

ولی راضیم بابا.بیخیال

😔😐حرفا مامانمو میزنی  چ کنیم دیگ من ک ده تا راهو رفتم هیچی ب هیچی .... میگم روزا نخوابم اصلا ...

مامانم دیگه😄😄آخه پسر خودم هم مثل شماست

بیدارمیشم واسه نماز میبینم بیداره😔

بعدش باهم صبحانه میخوریم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیکار کنم ؟ شبا خواب ندارم عمشم تقصیر شوهرمه.یک ماه بیکار بود تو خونه اخرشب ساعت دو میوه و تخمه ...

ایییییی این شوهر منه ک 😑😂وقتی کارش اینجا بود شبا تا ساعت سه و چهار فیلم میدیدیم الان اون رفته ی جا دیگ خودش میگ ساعت ده میخابم😐من موندم و تا هشت صبح بیدار مونرن 

اره تازه هشت شبم به زور بلند میشم مستقیم حمام چون کپک میزنه ادم   ولی وسطش بیدار میشم جون ندار ...

من صبح ۱۱نیم بیدارمیشم عذاب وجدان میگیرم میگم وای چقددیربیدارمیشم😁😁

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
مامانم دیگه😄😄آخه پسر خودم هم مثل شماست بیدارمیشم واسه نماز میبینم بیداره😔 بعدش باهم صبحانه میخو ...

اجی من کلاس سومه ابتداییه نزدیک به پونزده روز همین شکلی بود ... من ک بیدار بودم میدیدمش تا هفت صب بیدار مینشست بعدش با بقیه صبونه میخورد .....الان ی روز مجبورش کردیم نخوابه شبش شاعت ده گرف خوابید الان  چن وقته سر ساعت ده یا یازده خوابه😂

من صبح ۱۱نیم بیدارمیشم عذاب وجدان میگیرم وای چقددیربیدارمیشم😁😁

من مجردم کاری ندارم سر و کار و دانشگاام تعطیله  ولی قبلنا اگ 8 صبح بیدار میشدم هم پرانرژی تر بودم هم همه یکارام مرتب پیش میرف

اجی من کلاس سومه ابتداییه نزدیک به پونزده روز همین شکلی بود ... من ک بیدار بودم میدیدمش تا هفت صب بی ...

پسرمن بزرگه ۱۸ سالشه

ساعت ۱۲/۵ب من و باباش میگه خب دیگه وقت خوابتونه😄😄برعکس شده بخدا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😂😂 مادر منم میگ بیدار میمونید نگهبانی میدین بالا سر ما 

آره والله...راست میگه🤣🤣🤣

اره خیلی بی درکیم😆

😀😀😀😀😀😀😀😀