saeideh_28 مدیر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3222 عنوان عدد بتا | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 51 پست بچه ها من امروز آز دادم عدد بتام ۱۱۲۸ سه روز از موعدم گذشته خوبه؟یا زیاده؟نگران کنندس؟کسی بوده اینجوری؟ فردامون از امروز دیروزتره... 1399/01/16 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طالبی۰۹ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4122 ممنونم عزیزم قربانت😊ایشاالله خیره خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊
saeideh_28 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3222 یعنی حس بویایی تون فعال شده.دقیقا منم اولین نشونم همین بود.بتامم بالا بود. نی نی دختر دارم الان. ال ... ای جانم دنته طالبی بخور الان مادرشوهرم لیمو ترش برید بوش انقده خووووب بود خالی خالی خوردم نمیدونم ویاره یاچی ولی خیلی خوب بودولی واسه من زوده دلم چیزی بخواد😶 فردامون از امروز دیروزتره...
طالبی۰۹ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4122 ای جانم دنته طالبی بخور الان مادرشوهرم لیمو ترش برید بوش انقده خووووب بود خالی خالی خوردم نمی ... منم عاشق لیمو ترشم رو غذا میریزم ولی بعدش شدیدا معده درد میشم.دیگه امروز تموم شد جلوخودمو میگیرم نخورم.خدا به همه مامانا کمک کنه😇 خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊
ستاره۴۵۲۵ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3336 خبر بده بعد از سونو که دکترت چی گفت دکتر گفت ساک حاملگی تشکیل شدهیه قسمت هایی از جنین تشکیل شدهولی قلبش هنوز نه.گفت دو سه هفته دیگه بیا
طالبی۰۹ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4122 دکتر گفت ساک حاملگی تشکیل شدهیه قسمت هایی از جنین تشکیل شدهولی قلبش هنوز نه.گفت دو سه هفته دیگه بی ... خب خدارو شکر ساک رو دیده.من ۸هفته رفتم با سونوواژینال دید شما بذار ۱۰ هفته بشه که دقیق معلوم بشه.عجله لازم نیس عزیزم خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊
saeideh_28 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3222 منم عاشق لیمو ترشم رو غذا میریزم ولی بعدش شدیدا معده درد میشم.دیگه امروز تموم شد جلوخودمو میگیرم نخو ... آره خدا خودش کمک همه باشهفقط درد پریودی من سه روزه خوب نشده خطری نیس؟ فردامون از امروز دیروزتره...
saeideh_28 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3222 خب خدارو شکر ساک رو دیده. من ۸هفته رفتم با سونوواژینال دید شما بذار ۱۰ هفته بشه که دقیق معلوم بشه.ع ... میگم من الان ۴هفته و دو روزم خب فقط تست بتارو رفتم ک ۱۱۲۸بود کی برم دکتر خوبه؟ فردامون از امروز دیروزتره...
طالبی۰۹ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4122 آره خدا خودش کمک همه باشه فقط درد پریودی من سه روزه خوب نشده خطری نیس؟ نه چون رحم جا باز میکنه وماهیچه ها محکم هستن درد داری تا۴ ماه هس دیگه.فقط لباس وشلوار گشاد بپوش و دراز بکشی کمتر میشه انشاالله. خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊
طالبی۰۹ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4122 میگم من الان ۴هفته و دو روزم خب فقط تست بتارو رفتم ک ۱۱۲۸بود کی برم دکتر خوبه؟ شما هم بذار ۹ هفته یا ۱۰ هفته برو بهتره.دیگه خیالت راحته. زود بری ممکنه دکتر نبینه خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊
طالبی۰۹ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4122 میگم من الان ۴هفته و دو روزم خب فقط تست بتارو رفتم ک ۱۱۲۸بود کی برم دکتر خوبه؟ راستی یه چیزی بپرسم؛ اولین روز اخرین پریودی شما کی بود؟ یا تاریخ اقدام واسه بچه؟ خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊
طالبی۰۹ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4122 من دو روزه انقده راستی اهن و اسید فولیکم اخر شب بخور حتما از نقص عصبی جنینی جلوگیری میکنه واجبه تا ۴ماه و مستحب تا اخر حاملگی بخورید خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊
saeideh_28 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3222 نه چون رحم جا باز میکنه وماهیچه ها محکم هستن درد داری تا۴ ماه هس دیگه. فقط لباس وشلوار گشاد بپوش و ... آهان مرسی باشه😘 فردامون از امروز دیروزتره...
saeideh_28 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3222 شما هم بذار ۹ هفته یا ۱۰ هفته برو بهتره.دیگه خیالت راحته. زود بری ممکنه دکتر نبینه حالا من یروزه فهمیدم نینی دارم چقد روزا دیر میگذره😂😂😂اووو ۹هفته فردامون از امروز دیروزتره...
saeideh_28 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3222 راستی یه چیزی بپرسم؛ اولین روز اخرین پریودی شما کی بود؟ یا تاریخ اقدام واسه بچه؟ آخرین پریودیم ۱۵اسفند شروع شد دیگه از روزی ک تموم شد اقدام کردم تا یه هفته پیش فردامون از امروز دیروزتره...