2777
2789
یعنی حس بویایی تون فعال شده.دقیقا منم اولین نشونم همین بود.بتامم بالا بود. نی نی دختر دارم الان. ال ...

ای جانم دنته طالبی بخور 

الان مادرشوهرم لیمو ترش برید بوش انقده خووووب بود خالی خالی خوردم نمیدونم ویاره یاچی ولی خیلی خوب بود

ولی واسه من زوده دلم چیزی بخواد😶

فردامون از امروز دیروزتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم دنته طالبی بخور  الان مادرشوهرم لیمو ترش برید بوش انقده خووووب بود خالی خالی خوردم نمی ...

منم عاشق لیمو ترشم رو غذا میریزم ولی بعدش شدیدا معده درد میشم.دیگه امروز تموم شد جلوخودمو میگیرم نخورم.

خدا به همه مامانا کمک کنه😇

خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊
دکتر گفت ساک حاملگی تشکیل شده‌یه قسمت هایی از جنین تشکیل شده‌ولی قلبش هنوز نه.گفت دو سه هفته دیگه بی ...

خب خدارو شکر ساک رو دیده.

من ۸هفته رفتم با سونوواژینال دید شما بذار ۱۰ هفته بشه که دقیق معلوم بشه.عجله لازم نیس عزیزم

منم عاشق لیمو ترشم رو غذا میریزم ولی بعدش شدیدا معده درد میشم.دیگه امروز تموم شد جلوخودمو میگیرم نخو ...

آره خدا خودش کمک همه باشه

فقط درد پریودی من سه روزه خوب نشده خطری نیس؟

خب خدارو شکر ساک رو دیده. من ۸هفته رفتم با سونوواژینال دید شما بذار ۱۰ هفته بشه که دقیق معلوم بشه.ع ...

میگم من الان ۴هفته و دو روزم خب فقط تست بتارو رفتم ک ۱۱۲۸بود کی برم دکتر خوبه؟

آره خدا خودش کمک همه باشه فقط درد پریودی من سه روزه خوب نشده خطری نیس؟

نه چون رحم جا باز میکنه وماهیچه ها محکم هستن درد داری تا۴ ماه هس دیگه.

فقط لباس وشلوار گشاد بپوش و دراز بکشی کمتر میشه انشاالله.

شما هم بذار ۹ هفته یا ۱۰ هفته برو بهتره.دیگه خیالت راحته. زود بری ممکنه دکتر نبینه

راستی یه چیزی بپرسم؛ اولین روز اخرین پریودی شما کی بود؟ یا تاریخ اقدام  واسه بچه؟

شما هم بذار ۹ هفته یا ۱۰ هفته برو بهتره.دیگه خیالت راحته. زود بری ممکنه دکتر نبینه

حالا من یروزه فهمیدم نینی دارم چقد روزا دیر میگذره😂😂😂اووو ۹هفته

راستی یه چیزی بپرسم؛ اولین روز اخرین پریودی شما کی بود؟ یا تاریخ اقدام  واسه بچه؟

آخرین پریودیم ۱۵اسفند شروع شد دیگه از روزی ک تموم شد اقدام کردم تا یه هفته پیش

2790
2778
2791
2779
2792