2777
2789
اها ممنونم 

عزیزم من دیروز رفتم برای عکس از چشمم برای برداشتن عینک یا لیزیک که دکتر گف قوز قرنیه داری و نمیتونی عمل کنی باید تایکسال هر۶ماه بیای برا ویزیت ماعکس بگیریم اگر بتونیم این نقطه های قرمز تو عکست رو تثبیت کنیم بعد برات لنز داخل چشمی بزاریم. حالا اومدم تو نت دربارش خوندم خیلی ترسیدم میترسم دیر بشه و بیناییمو از دست بدم یا کار به پیوند اینا بکشه .۵ساله عینک میزنم با عینک دیدم خوبه . بنظرت چکار کنم؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده باشن. ایشالا که ارثی نباشه. ولی حتما هر سال ببرین چشمش چک بشه.

عزیزم من دیروز رفتم برای عکس از چشمم برای برداشتن عینک یا لیزیک که دکتر گف قوز قرنیه داری و نمیتونی عمل کنی باید تایکسال هر۶ماه بیای برا ویزیت ماعکس بگیریم اگر بتونیم این نقطه های قرمز تو عکست رو تثبیت کنیم بعد برات لنز داخل چشمی بزاریم. حالا اومدم تو نت دربارش خوندم خیلی ترسیدم میترسم دیر بشه و بیناییمو از دست بدم یا کار به پیوند اینا بکشه .۵ساله عینک میزنم با عینک دیدم خوبه . بنظرت چکار کنم؟

عزیزم من دیروز رفتم برای عکس از چشمم برای برداشتن عینک یا لیزیک که دکتر گف قوز قرنیه داری و نمیتونی ...

سلام وقتی با عینک دیدت خوبه پس الحمداللهه در مرحله اولیه بیماری هستی و فعلا پیشرفت نکرده ...در نتیجه واسه جلوگیری از پیشرفت بیشتر میتونی کراسلینک و ccl انجام بدی  که نمیزاره سریع پیشرفت کنه ..و اینم بگمت که این بیماری حتی در موارد پیشرفتش موجب کوری نمیشه پس نگران نباش

سلام وقتی با عینک دیدت خوبه پس الحمداللهه در مرحله اولیه بیماری هستی و فعلا پیشرفت نکرده ...در نتیجه ...

اخه اینارو دکتر بمن نگفت .کفت که ۶ماه دیگه باز برم و بازم۶ماه دیگش برم که شایذ بتونن بااشعه کنترلش کنن و بعد لنز داخل چشمی بزارن. منظور شماهم همینه؟

اخه اینارو دکتر بمن نگفت .کفت که ۶ماه دیگه باز برم و بازم۶ماه دیگش برم که شایذ بتونن بااشعه کنترلش ک ...

آره اشعه میتابونه به علاوه قطره ریبو فلاوین باعث میشه بافت قرنیه نذاره به صورت مخروطی بزنه بیرون(البته به صورت  عادی مشخص نیس حتی اگه بزنه بیرونم)بعد بافت قرنیه محکم میشه و مانع پیشرفت میشه..لنز داخل چشمی ولا دکتر به من نگفته من لنز سخت استفاده میکنم

آره اشعه میتابونه به علاوه قطره ریبو فلاوین باعث میشه بافت قرنیه نذاره به صورت مخروطی بزنه بیر ...

مرسی عزیزم. شما چندسالته؟بالنز هارد اذیت نمیشی؟دیگه عینک نمیزنی؟

مرسی عزیزم. شما چندسالته؟بالنز هارد اذیت نمیشی؟دیگه عینک نمیزنی؟

خواهش میکنم..من ۲۷سالمه با لنز بله کمی اذیته موقع بادی نسیمی بخوره کمی اذیت میشم عینک نه دیگه نمیشه استفاده کنم ...

خواهش میکنم..من ۲۷سالمه با لنز بله کمی اذیته موقع بادی نسیمی بخوره کمی اذیت میشم عینک نه دیگه نمیشه ...

اهان لنز بنظرم از عینک بهتره. من رفتبودم برا عمل لیزیک که دکتر گف قوز قرنیه دارم و نمیتونم عمل کنم. از عینک بدمیاد