عزیزم من دیروز رفتم برای عکس از چشمم برای برداشتن عینک یا لیزیک که دکتر گف قوز قرنیه داری و نمیتونی عمل کنی باید تایکسال هر۶ماه بیای برا ویزیت ماعکس بگیریم اگر بتونیم این نقطه های قرمز تو عکست رو تثبیت کنیم بعد برات لنز داخل چشمی بزاریم. حالا اومدم تو نت دربارش خوندم خیلی ترسیدم میترسم دیر بشه و بیناییمو از دست بدم یا کار به پیوند اینا بکشه .۵ساله عینک میزنم با عینک دیدم خوبه . بنظرت چکار کنم؟
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
زنده باشن. ایشالا که ارثی نباشه. ولی حتما هر سال ببرین چشمش چک بشه.
عزیزم من دیروز رفتم برای عکس از چشمم برای برداشتن عینک یا لیزیک که دکتر گف قوز قرنیه داری و نمیتونی عمل کنی باید تایکسال هر۶ماه بیای برا ویزیت ماعکس بگیریم اگر بتونیم این نقطه های قرمز تو عکست رو تثبیت کنیم بعد برات لنز داخل چشمی بزاریم. حالا اومدم تو نت دربارش خوندم خیلی ترسیدم میترسم دیر بشه و بیناییمو از دست بدم یا کار به پیوند اینا بکشه .۵ساله عینک میزنم با عینک دیدم خوبه . بنظرت چکار کنم؟
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
عزیزم من دیروز رفتم برای عکس از چشمم برای برداشتن عینک یا لیزیک که دکتر گف قوز قرنیه داری و نمیتونی ...
سلام وقتی با عینک دیدت خوبه پس الحمداللهه در مرحله اولیه بیماری هستی و فعلا پیشرفت نکرده ...در نتیجه واسه جلوگیری از پیشرفت بیشتر میتونی کراسلینک و ccl انجام بدی که نمیزاره سریع پیشرفت کنه ..و اینم بگمت که این بیماری حتی در موارد پیشرفتش موجب کوری نمیشه پس نگران نباش
اخه اینارو دکتر بمن نگفت .کفت که ۶ماه دیگه باز برم و بازم۶ماه دیگش برم که شایذ بتونن بااشعه کنترلش ک ...
آره اشعه میتابونه به علاوه قطره ریبو فلاوین باعث میشه بافت قرنیه نذاره به صورت مخروطی بزنه بیرون(البته به صورت عادی مشخص نیس حتی اگه بزنه بیرونم)بعد بافت قرنیه محکم میشه و مانع پیشرفت میشه..لنز داخل چشمی ولا دکتر به من نگفته من لنز سخت استفاده میکنم