2777
2789
دوست ندارم الان بیاد چون الان بیاد شرایط جورنیست وجز عذابش چیزی براش فراهم نکردیم😔😔خدایا اول جهان ...

ت رو خدا اینک نگو 

نشانه هاش خیلی زیاد شدن یکیش همینه ک دنیا آشفته اس

راضیم از همه کرده هام😇
ت رو خدا اینک نگو  نشانه هاش خیلی زیاد شدن یکیش همینه ک دنیا آشفته اس

نه بخدا واقعا میگم.....من یکی خودم رو میگم واقعا چکار کردم؟؟؟؟چقدر اماده هستم که اقا بیاد؟؟؟وقتی اومد میتونم چکار کنم که کمکی بهش بشه؟؟؟؟ببین چند نفر دیگه هستن که مثل مننن!!!مافقط انتظار فرج رو میکشیم بدون اینکه اماده شده باشیم😔😔😔

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا انقدر قرینه سازی نکنید ، ممکنه باشه و ممکنه نباشه ، ما باید وظایف خودمون رو انجام بدیم و ا ...

شما یکم احادیث و روایات بخونین مخصوصا چهل حدیث اخر الزمان فقط پنج نشونه گامیش مونده من خودم خیلی در این مورد مطالعه کردم 

راضیم از همه کرده هام😇
نه بخدا واقعا میگم.....من یکی خودم رو میگم واقعا چکار کردم؟؟؟؟چقدر اماده هستم که اقا بیاد؟؟؟وقتی اوم ...

اخر الزمان همینه ک کل دنیا ب هم بریزه  و اون بیاد ک عدالت برقرار کنه 

راضیم از همه کرده هام😇
 شما یکم احادیث و روایات بخونین مخصوصا چهل حدیث اخر الزمان فقط پنج نشونه گامیش مونده من خودم خی ...

عزیزم ، اشتباهترین کار ممکن تشابه سازی هست ، عزیزم شما اگر کتاب خوندید بنده دوره دیده ی مهدویت هستم ، این کار و این تشابه سازی ضربه های جبران ناپذیری میزنه . میتونیم دعا کنیم که انشالله خدا تمام این حوادث رو زمینه ساز ظهور آقا قرار بدن و تعجیل در ظهورشون صورت بپدیره ولی جدا خودداری کنید از گره زدن حوادث به همدیگه

سلام😊 
عزیزم ، اشتباهترین کار ممکن تشابه سازی هست ، عزیزم شما اگر کتاب خوندید بنده دوره دیده ی مهدویت هستم ...

من حوادث رو گره  نزدم و واقعا کسی زمان ظهور نمیدونم فقط بر اساس دانسته هام و مطالعه میگم حوادث بی ربط نیست 

راضیم از همه کرده هام😇