2777
2789
عنوان

به سوی ظهور.....

| مشاهده متن کامل بحث + 13532 بازدید | 228 پست
شما گروهی چیزی تو واتساپ دارین ؟

نه عزیزم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرتون راجب ستاره ی طارق چیه

متاسفانه چند ساله تطبیق اتفاقات با علائم ظهور شیوع پیدا کرده،دشمن هم نهایت استفاده رو میبره از این اوضاع.

مدتی پیش گفته شد که شهاب سنگی ممکنه با زمین برخورد کنه و عده ای گفتند ستاره طارق هست و روایتی هم آوردند در این مورد.اما صحت نداره به چند دلیل.
کعب الاحبار یک فرد یهودیه مسلمان شده است و احادیثی که روایت کرده سندیت نداره و در علم رجال وثاقتی نداره.
بسیاری از احادیث کتاب الفتن رو نه تنها تشیع که اهل سنت هم قبول ندارند و راوی صحابه هستند نه پیامبر.
الان آخر الزمان نیست،شبهه و در واقع تشویش اذهان عمومیه.با عقاید تشیع در تضاده چون ما معتقدیم به ظهور حضرت و مسئله رجعت.رجعتی که هر یک از ائمه طبق اقوال موثق هزاران سال زندگی و حکومت میکنند.
از طرفی باید تطبیق داد که آیا واقعا ستاره است که در حال نزدیک شدنه یا یک سیاره دیگه.از کجا معلوم که لزوما و اجبارا همین ماه مبارک باشه؟ممکنه سی سال آینده که دوباره ماه رمضان در چنین تاریخی هست باشه.
سال ۲۰۰۰ و ۲۰۱۲ هم میگفتند که قراره زمین از بین بره به خاطر برخورد شهاب سنگ اما میبینیم که ۲۰۲۰ اومد و ما همچنان در قید حیاتیم.
انشاالله خدا به همه ما عمر طولانی و بابرکت بده و توفیق نفس کشیدن در حکومت حضرت و درک عدل علوی رو داشته باشیم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
کسی جبهه نگرفت.این نقدها،نکات و اشکالاتیه که پاسخگوها و مدرسانی که در بحث مهدویت تخصصی کار کردند بیا ...

سلام

من با ااون خانم موافقم

دلایل خیلی الکی بود

این دلایل رو برای هر دعا و چله ای میشه آورد و ردش کرد

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
استارتر عزیز گفتین دشمنان امام زمان یهود و تشیع یهود را میفهمم ولی تشیع چطور دشمنی میکنه

دشمنان امام در مذهب شیعه چند دسته هستند.

۱.مدعیان دروغین مهدویت که با انگیزه های اقتصادی،قدرت طلبی،توهم درونی ادعای مهدویت میکنند.مثل فرقه های بهائیت،شیخیه،احمدالحسن،انجمن حجتیه و...

۲.منافقان

۳.منتظران ظهور دشمن اصلی هستند.منتظری که دچار جهل و نادانی شده و تفکر نمیکنه.کسی که جمودفکری داره‌یعنی ظاهر دین رو نگاه میکنه نه باطن اسلام رو.که مصادیقش رو در مسائل روز جامعه و مسائل فرهنگی و ...میبینیم.

انتظاری که عامیانه باشه نه عالمانه یک مصداق دیگه است.یعنی نگاه سطحی داشتن،درباره هر مسئله ای به اندک اطلاعی بسنده کردن.چرایی رو جستجو نکردن،ریشه یک حکم رو ندیده گرفتن.متاسفانه این نگاه عامیانه بین همه اقشار وجود داره.تحصیلکرده و بی سواد هم نداره.

نگاه عامیانه یعنی اینکه فکر کنیم ظهور نیاز به تلاش ما نداره.ندونیم قبل و بعد از ظهور چه اتفاقی میفته.فکر کنیم ظهور یعنی یک حرکت که با شمشیر اتفاق میفته و خدا باید اون رو به وجود بیاره.

من شیعه اگردنیا طلب و راحت طلب باشم دشمن مهدویت میشم.مثلا دعا میکنم امام بیاد که مشکلات مالی من حل بشه یا اینکه دنبال لذت بردن باشم.در حالی که دنیا محل گذر و تحمل سختی هاست در حقیقت برای رسیدن به کمال

دشمن#  

#مهدویت

سلام من با ااون خانم موافقم دلایل خیلی الکی بود این دلایل رو برای هر دعا و چله ای میشه آورد و ردش ...

سلام

اگر تاپیک رو کامل بخونید عرض کردم این نقدهایی هست که وارد شده،هر کسی نکته ای رو میبینه و قرار نیست همه به یک نتیجه برسند.این ده مورد مجموع نقدها هستند.

کلیت چله گرفتن رد نمیشه.اشکالات بررسی شده و این طرح رو صلاح کردند.

الان با عنوان دیگه ای انجام میشه

✳در ایام غیبت دعای غریق بخوانیم

از امام صادق(ع) نقل شده است:

عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ سِنَانٍ قَالَ: دَخَلْتُ أَنَا وَ أَبِي عَلَى أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (ع) فَقَالَ كَيْفَ أَنْتُمْ إِذَا صِرْتُمْ فِي حَالٍ لَا تَرَوْنَ فِيهَا إِمَامَ هُدًى وَ لَا عَلَماً يُرَى فَلَا يَنْجُو مِنْ تِلْكَ الْحَيْرَةِ إِلَّا مَنْ دَعَا بِدُعَاءِ الْغَرِيقِ فَقَالَ أَبِي هَذَا وَ اللَّهِ الْبَلَاءُ فَكَيْفَ‏ نَصْنَعُ‏ جُعِلْتُ‏ فِدَاكَ حِينَئِذٍ قَالَ إِذَا كَانَ ذَلِكَ وَ لَنْ تُدْرِكَهُ فَتَمَسَّكُوا بِمَا فِي أَيْدِيكُمْ حَتَّى يَتَّضِحَ لَكُمُ الْأَمْرُ.

عبد الله بن سنان گوید: با پدرم بر امام صادق(ع) وارد شدیم. آن حضرت فرمود: «چگونه به سر خواهید برد، اگر جایی قرار بگیرید که در آن، امامی راهنما و نشانه اي چشمگیر نبینید؟ پس هیچ کس از آن سرگردانی، رهایی نمی یابد، مگر آن کس که به دعاي غريق دست نیایش بردارد».

پدرم گفت: به خدا قسم! این، بلا است. فدایت شوم! در چنین وضعي، چه کنیم؟ فرمود: «هر گاه چنین شود، البته تو آن زمان را هرگز در نمي يابي، پس بدانچه (آیات و روایات) در میان دارید، متمسک شوید تا وضع بر شما روشن شود».

📕الغیبة للنعماني، ص ۱۵۹.

#دعا_غریق

من یسوال دارم . من امام زمانو قبول دارم ولی حکومت ایرانو نه . چرا باید ولایت ایرانو قبول داشته باشم؟

حتما میدونید که لازمه زندگی اجتماعی وضع کردن یکسری قوانین برای ادامه حیات هست.نمیشه در یک محیط اجتماعی هر کس هرطور خواست رفتار کنه.لازمه یک مرجعی باشه که مردم برای رفع مشکلات داخلی و خارجی به اون رجوع کنند.پس در تشکیل اصل حکومت که مشکلی نیست.

اما چرا حکومت اسلامی؟

اکثر مردم ایران پیرو دین اسلام هستند.اسلام دینی هست که تمام مسائل مورد نیاز انسان برای رسیدن به سعادت رو بیان کرده.اسلام یک دین سیاسیه.اولین حکومت اسلامی رو پیامبر پایه گذاری کردند.

احکامی که در دین وارد شده دو دسته میشند.احکام فردی و احکام اجتماعی.این احکام رو باید از کسی یاد گرفت که عالم به مسائل دین باشه.تازمانی که پیامبر و امام هستند و مردم میتونند رجوع کنند که تکلیف مشخصه و جای سوال نیست.اما وقتی ولی مسلمین غائب هست باید چکار کرد؟

طبیعتا نمیشه بدون حکومت موند چون هرج و مرج پیش میاد و مشکلات عدیده ای به دنبال داره.

هر حکومتی رو هم نمیشه قبول کرد.چون حاکم باید آگاه باشه به مسائل دین به خاطر احکام اجتماعی که در دین بیان شده و احاطه کامل داشته باشه به دین.

معصومین سفارش کردند که در زمان غیبت رجوع کنید به روات حدیث ما یا فقیه و مجتهد.

پس حاکم جامعه اسلامی باید یک مجتهد جامع الشرایط باشه.

و البته تمام شرایط لازم برای حکومت کردن رو هم داشته باشه.

#ولایت_فقیه

لطفا راجع به خسف بیدا و صیحه اسمانی توضیح بدید این صیحه با صیحه قیامت فرق داره؟

بله فرق داره این صیحه.درباره قیامت صور اول و دوم دمیده میشه.

اما این صیحه ندای ظهور و قیام میده.

در روایات با نام های صیحه،ندا،فزعه و صوت آسمانی یاد شده.در ماه رمضان،از جانب مشرق و هنگام طلوع خورشید توسط جناب جبرییل این ندا داده میشه.

به صورت عمومی هست و تمام اهل زمین ندا رو میشنوند.هر قومی با لهجه خودش صیحه رو میفهمه.

اینکه در این ندا چی گفته میشه چند تا نقل داره که سه موردش رو من میگم.یا اسم امام و پدرشون،روایت دیگه ای گفته همه شیعیان رستگار میشوند.و در روایت دیگه بیان شده که دوران زور به پایان رسیده و امور را بهترین فرد به عهده گرفت.

قطعی ترین علامت صیحه آسمانی هست.

بله فرق داره این صیحه.درباره قیامت صور اول و دوم دمیده میشه. اما این صیحه ندای ظهور و قیام میده. د ...

من تا به حال راجع به این موارد اطلاعت نداشتم اما الان که توضیحاتتون رو خوندم یادم اومد بارها خوابای اینجوری دیدم البته زمان نوجوانیم

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
لطفا راجع به خسف بیدا و صیحه اسمانی توضیح بدید این صیحه با صیحه قیامت فرق داره؟

خسف بیدا یکی دیگه از علائم حتمی ظهوره.خسف به معناى فرورفتن هست‏ و بیداء سرزمينیه ميان مكه و مدينه.خسف بیدا یعنی سفيانى بعد از اینکه مطلع میشه امام از مدینه به سمت مکه میرند یک سپاهی میفرسته برای دستگیری امام زمان خود سفیانی شرکت نمیکنه در این نبرد.این سپاه وقتی به محل بیداء میرسه فرو میره در زمین.

من تا به حال راجع به این موارد اطلاعت نداشتم اما الان که توضیحاتتون رو خوندم یادم اومد بارها خوابای ...

خواب صیحه رو دیدید؟

خسف بیدا یکی دیگه از علائم حتمی ظهوره.خسف به معناى فرورفتن هست‏ و بیداء سرزمينیه ميان مكه و مدينه.خس ...

پس با این حساب خسف بیداء بعد از ظهور آقا هست؟

چون میفرمایید بعد از اینکه سفیانی مطلع میشه امام از مدینه به مکه میروند یعنی آقا ظهور کردند درسته؟

اللهم عجل لولیک الفرج
پس با این حساب خسف بیداء بعد از ظهور آقا هست؟ چون میفرمایید بعد از اینکه سفیانی مطلع میشه امام از م ...

بله

وقتی ندای ظهور میاد و حضرت قیام میکنند تا مدت ها جنگ هست بین دو سپاه.به نقلی تا نه ماه طول میکشه این جنگ