2777
2789
عنوان

شام چی دارین😜🍲🍣🍠🍝🍖🍕🍔🍱🍥🍟🍤🍗🍢🍳

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 173 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سیب زمینی وهویج وگوجه ندارم..ماکارانی وقارچ وپنیر پیتزاهم ندارم چی بپزم بنظرتون؟؟؟؟؟

ظهرکباب تابه ای خوردیم

مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)

خانما ی سوال میخوام کیک تو مایکروفر درست کنم میشه درجه شو چند بزارم یادم بدین؟؟؟

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!
چقد دلم غذای مفصل میخواد دعوتم کن بیام😋😵😱😱

ای جانم بفرمایید قدمت رو چشم😍

منم امروز انقدر مفصل درست کردم چون ناهارمون الویه بود 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
🤩مرسی  ارد گندم و ارد برنج دارم ارد سوخاری ندارم چکار کنم

خب بخر از سوپری..بدون ارد سوخاری که نمیشه...البته تو امتحان کن ارد گندم بعد تخم مرغ بعدم سرخ کن چراا نشه ضرری ک نداره مگه کوکو سرخ نمیکنیم اینم میشه دیگههه

ما میخایم ساینا ۹۸بخریم به نظرت جطوره از ال ۹۰ ۸۷ک بهتره نه

والا ما تو فامیل کسی ساینا نداره

من وارد نیستم 

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
ای جانم بفرمایید قدمت رو چشم😍 منم امروز انقدر مفصل درست کردم چون ناهارمون الویه بود 

نوش جان عزیزم جایه ماروهم خالی کن😘😍

پیش به سوی موفقیت.هورااااااااا😍😎👸👌👍💃🙌
نوش جان عزیزم جایه ماروهم خالی کن😘😍

😍😍😍😍😍😋

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️