2777
2789
عنوان

شام چی دارین😜🍲🍣🍠🍝🍖🍕🍔🍱🍥🍟🍤🍗🍢🍳

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 173 پست
ماریا جان ان شاله سلامت کاملشو بدست بیاره پدرتون شما خیلی خوش قلبی ممنون از آموزشهای عالیتون 

قربونت برم. عزیز دلم😘

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
راحته عزیزم سیب زمینی رو قشنگ میشورم با پوست بعد حلقه حلقه درشت وضخیم قاچ میکنم کف ماهیتابه رژیمی یه ...

اااااا 

مرسی باید امتحان کنم

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا من باز نشده پس

فک کنم سایت سانسور کرده ابنباتم رو😂🍭🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
دلم میخواد ولی نمیخوام همسرمو بخاطر یه تن ماهی بفرستم بیرون😢😢😢😢 ماهی داریم تو خونه ولی تن ماهی ...

پس همون سبزی پلو با ماهی بپز

حیف شوهرم دوست نداره خودم خیلی میدوستم

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
همین الان اومدم نی نی سایت ببینم کی تاپیک شام چی دارید زده  ببینم شام چی دارید منم درست کنم&nbs ...

سلام سایو جان ماشااااااله شما که کدبانویی میرم تو پیجت آب دهنم راه میوفته 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

همین الان اومدم نی نی سایت ببینم کی تاپیک شام چی دارید زده  ببینم شام چی دارید منم درست کنم&nbs ...

مهتاب جان

میشه آدرس کانال تلگرامتون رو بدید 

عضو کانالتون بودم ولی یه چند وقتیه پاک کردم اشتباهی

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

احتمالا خوشش بیاد یبار امتحان کنید.طعم خامه خوب میشه    

خدا کنه 😓

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
پس همون سبزی پلو با ماهی بپز حیف شوهرم دوست نداره خودم خیلی میدوستم

منم ماهی دوست ندارم بعد چن وقت هوس تن کردم ک این کرونا نمیزاره🙁😢

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!