2777
2789
عنوان

شام چی دارین😜🍲🍣🍠🍝🍖🍕🍔🍱🍥🍟🍤🍗🍢🍳

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 173 پست
چشم فعلا دارم کباباشو میزارم حتما پختم میزارم برات گل 😂

منتظرم گل😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

بفرمایید گل 😂

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام ماشین نداریم😁 میوه فروشی نزدیکتون اگ باشه خوبه شوهرم من میوه فروشه😁 خب اگ کشک داری اشکنه کش ...

نزدیک نزدیک نیس..اما خیلی دورم نیس..

اونم تابحال نخوردم..کشکم ندارم😂😂

چ خوب همیشه میوه وسبزیجاتت آماده اس..

قیمه بزارم با کدو

مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)
نزدیک نزدیک نیس..اما خیلی دورم نیس.. اونم تابحال نخوردم..کشکم ندارم😂😂 چ خوب همیشه میوه وسبزیجاتت ...

بزار بابا زیاد درگیر شام نباش

مگه شوهرت گیر میده

نیمرو بده

یاهمون کدو درست کن قیمه باشه فردا ناهار

ی ۱۲ تومن اینا کمه خواهرشوهرم میده ماه دیگه بهش پس بدیم

خب خوبه دیگه مبارک

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
بزار بابا زیاد درگیر شام نباش مگه شوهرت گیر میده نیمرو بده یاهمون کدو درست کن قیمه باشه فردا ناها ...

نه بیچاره اونجوری نیس..دیروز ناهار عدسی خوردیم..

شام حوصله نداشتم املت..

امروز ناهار کباب تابه ای خوردیم..گفتم شام خوب بپزم

اخه کدو اونقدر زیاد نیس..

حالا فردا حتما میرم خرید..

مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)
اها پس حتما شام خوب بپززز

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پاشم سریع قیمه رو بزارم

حالا دعا کن پیدا بشه..هنوز ک گیر نیاوردیم همش اقا میگه این فلانه گرونه  

تو دیوار برگرد

ما ۳ ماه پیش میخواستیم خونه بخریم یک ماه و نیم گوشی دستم نیم ساعت نیم ساعت دیوار چک میکردم

به طوری که اگهی ها رو حفظ کرده بودم😂😂😂

تا خونه خوب به قیمت پیدا کردیم

یک روز هم بخوام ماشین بخرم همین کارو میکنم

پس اگه بخوای میتونی

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!