2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم امیدوارم حتل مادرشوهرت به زودی خوب بشه منم براش صللوات قرستادم سر نمازهام هم دعاش میکنم انشالله به حق این ماه عزیز هر چه زودتر خوب بشه گلم
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
دکترای قلب اگه بدونن یکی خوب بشو نیست عملش نمیکنن مهم نگه داری بعد از عملشم هست خیلی مواظب باشین اگه ملاقاتی براش اومد روبوسی اینا نکنن باهاش یه مدت از ویروسا و اینجور چیزا دور نگهش دارین
من قبل از اینکه مامان بشم کى بودم؟ چى بودم؟ اصلاً بودم؟
بچه ها مرسی از همتون الان با خواهر شوهرم حرفیدم از شیش بردنش اتاق عمل ولی دکتر نیم ساعته رفته بالا سرش خدایا خودت میدونی خواهر شوهرم دل شکسته س به حق این ماه عزیز کمک کن مامانش زووود خوب شه
♥️خدايا شكرت♥️
کمتر از یه ماه پیش عمه مادرمو عین همین همین عمل عمل قلبو کردن، بعد از عمله که خطرناکه تازه. احتمال لخته شدن خون زیاده،کاش دکترش امپول بموقع تجویز کنه بهش بزنن لخته نشه، عمه مامانم عملش خوب بود بدنش که لت و پار میشه طفلی ولی چاره چیه. عمل قلب هم هست زیاد نمیتونه تحرک داشته باشه بدتر خون لخته میشه. خون عمه لخته شده نگو رفته تو ریه ش داشت خفه میشد زنگ زدن اور ژانس اکسیژن تجویز کردن فقط.کسی چیزی نفهمید، گفتن بد خوابیده واسه اونه. طفلی باز حالش بد شد بستریش کردن ای سی یو.کلی عکس و دوا درمون،به مرگش راضی شده بود. کل بدنش ورم کرده بود. باز انتقال دادن بخش و مرخص یه روز بعد از مرخص شدنش طفلی حتی نتونست نماز صبحشو بخونه با همون چادر نماز فوت شده بود. دکتر که اومد برای گواهی فوت گفت اگه حقیقتو بنویسم کار به پزشکی قانونی میکشه و حالا حالاها نمیتونید دفنش کنید علاف میشین،اینا هم نخواستن، همه میگن دکتر سهل انگاری کرده امپول ضد انعقاد ننوشته. دیگه هرکی باعث بوده خودش باید پاسخگو باشه اون دنیا.امروز سوم عمه عزیزم بود. هرکی خواست براش فاتحه یا صلوات بخونه ممنون میشم بی وارث بود طفلک
انشالله بهتر بشن
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
وای بانوی مهتاب خیلی ناراحت شدم خدا عمه عزیزتو بیامرزه پس چرا میگن حالا دیگه عمل قلب خیلی آسون شده؟ والا خونواده شوهرم طورین که زیاد نمیشه توش اظهار نظر کرد ما پنج تا عروسیم منم آخریم
♥️خدايا شكرت♥️
اصلا اوضاعیه هرکی میخواد نظر خودشو تحمیل کنه منم اگه چیزی بگم کسی اهمیتی نمیده،کلا زیاد ارزش قائل نیستن به نظر آدم تنها کاری که از دستم بر میاد دعاست
♥️خدايا شكرت♥️