2777
2789
عنوان

برنامه روزانتون چیه؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2410 بازدید | 152 پست
پک ست؟ ست فوق تخصصی کوکتل دار حلزون بیو آکوا توصیه میکنم براتون از چپ: تونر_ فوم شست و شو_ سی سی ک ...

بله همون ست ميشه من تا حالا كوكتل استفاده نكردم،و اينكه پوستم چرب هستش اين برندي كه شما پيشنهاد دادين مناسب پوست چرب هستش؟و اينكه خودتون موجود دارينشون؟كوكتلاتون برا درما هستش يا ميكرو؟؟

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين
بله همون ست ميشه من تا حالا كوكتل استفاده نكردم،و اينكه پوستم چرب هستش اين برندي كه شما پيشنهاد دادي ...

بله برای پوست چرب مناسبه، برندش اصل و معتبر هست میتونید تو گوگل سرچ کنید🌹

من فعلا موجود ندارم و تموم شده و فعلا نمیتونم بیارم چون مرزها بسته هستن، بعد کرونا و عادی شدن اوضاع میتونم براتون ثبت سفارش کنم.

کوکتل ها برای استفاده موضعی هستن عزیز دل❤

آرامش دو گیتی تفسیر این ۲ جملست: به من چه؟ ؛ به تو چه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله برای پوست چرب مناسبه، برندش اصل و معتبر هست میتونید تو گوگل سرچ کنید🌹 من فعلا موجود ندارم و تم ...

اخه من نه دستگاه اتو صورت يا دستگاه خاصي برا صورتم ندارم بعد پاكسازي صورتم از كوكتل استفاده كنم،يه قيمتي هم به بنده بدين لطفا

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين
اخه من نه دستگاه اتو صورت يا دستگاه خاصي برا صورتم ندارم بعد پاكسازي صورتم از كوكتل استفاده كنم،يه ق ...

مشکلی نیس نیاز به دستگاه نداره بعد از شستشو بزنید به صورتتون

قیمت هم بستگی به دلار روزی که جنس شمارو وارد میکنم داره، بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ متغیره

پک ست؟ ست فوق تخصصی کوکتل دار حلزون بیو آکوا توصیه میکنم براتون از چپ: تونر_ فوم شست و شو_ سی سی ک ...

او مگه مامای نگفت در ایران از عکس سو استفاده هست

چرا عکس گذاشتی?😏😏

او ساری من فارسی کیلی کیلی کم 😏😏

😬😬

او مگه مامای نگفت در ایران از عکس سو استفاده هست  چرا عکس گذاشتی?😏😏 او ساری من فارسی کیلی ک ...

😄🌹ببخشید دیگه

در ایران ساکنین؟؟؟؟؟؟؟؟برنامت که شبیه ایرانی ها نیست؟مجردی؟؟خونه مجردی؟؟؟؟؟

بله ایرانم، چرا شبیه ایرانیا نیست؟🤔

بله مجردم^^ نه فعلا ولی زیاد از خونه دورم به واسطه شغلم خارج از کشور مجبورم برم

بله ایرانم، چرا شبیه ایرانیا نیست؟🤔 بله مجردم^^ نه فعلا ولی زیاد از خونه دورم به واسطه شغلم خارج ا ...

والاه من تا ساعت سه ظهر خواب میبینم اصغر دنبال کبرا میکنه منم اون وسط میچرخم  بعد بلند میشم میخورم.فیلم میبینم.میام اینجا دوباره میخورم.دوباره فیلم میبینم بعد میخابم  الان همه همینن.تو واقعا متفاوتی