2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اعتقاد دارم بشدت چون با چشم خودم وجودشو دیدم ۲ سالو نیم هم درگیر بودم ولی عزیزم اون شخصی که قراره با جادو جنبل و دعا برگرده همون بهتر که برنگرده یکی از دوستام رفت دعا نوشت واسه آشتی با عشقش پسره برگشت ولی بعده یه مدت کوتاه با یه جنگ و جدالی از هم جدا شدن که بیا و ببین هروز آرزوی مرگ میکرد دوستم که کاش دستم میشکست برنمیگشت کوتاهش کنم طرف بهش میگفت طلاهاتو بده بهم وگرنه عکساتو فتوشاپ میکنم پخش میکنم این مونگول هم میداد از ترسش

به دعانویساهم نمیشه اعتمادکرد خیلی راحت میتونن زندگیاروبادعاخراب کنن اما هیچکدومشون قدرت درست کردنشوندارن شایدباورتون نشه مابیست میلیون خوردخوردیه یه دعانویس زن دادیم که کارنونودرست کنه الان دررفته گوشیشم خاموش کرده دارم ازحرص وعصبانیت میمیرم به کسی هم نمیتونم دردموبگم باراوله به زبون میارم

اره بابا  نمیشه گفت هر چیزی رو ولی واقعا جواب گرفتن همه ازش.خوده منم جواب گرفتم ازش برای یه مش ...

کجاییه عزیزم

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
مامان وبابام ازوقتی ازدواج کردن بدبختی هاشون شروع شده تالان که 30سال ازازدواجسون میگذره من مطمئنم کا ...

عزیزم واسه رفع دعوا سوره مجادله رو بخون تو آب با اون آب چایی درست کن غذا درست کن بده بخورن و همچنین برای مهربون شدنشون آیه ۱۰ و ۱۱ سوره یوسف منم همین مشکلو داشتم تو مسجد یه خانمی گفت خدا خیرش بده 

هم به دعانوشتن اعتقاد دارم هم طلسم هم موکل رحمانی وموکل شیطانی هم به علوم غربیه اعتقاد دارم هم به عول ودیو وپری و....غریبه اعتقاد دارم هم به سرباز موکل رحمانی اعتقاد دارم

خیلی چیزهای که آدم شاخ درمیاره

فقط بایید تخقیق کرد

[QUOTE=131171049]به دعانویساهم نمیشه اعتمادکرد خیلی راحت میتونن زندگیاروبادعاخراب کنن اما هیچکدومشون قدرت درست کردنشو ...[/QUO 

اگه با دعا وطلسم کاری و مشکل حل میشد پس خدا چکاره ست 

دختر خالم میخواست ازدواج کنه خانوادش ناراضی بودن گفت رفتم پیش ی پیرمرد خودش رفته بیرون بهم گفته لخت شو پارچه سفید رو بکش رو خودت صدام کن دیگه اینکارو میکنه قسم میخورد میگفت ی وردی خونده از روی زمین بلندم کرده بصورت دراز کش تو هوا معلق بوده  گفت داشتم سکته میکردم ی هفته بعدش خانوادش راضی شدن ب ازدواجش

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه