2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 60 پست
@فلافل1   بیا عزیزم

ممنون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طبق نظریه ناب شبیه پسره کاملا .خدا ببخشه واستون 

لطفا میشه بگی چیه جوجه ی من 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
هنوز سونوی انومالی نرفتین؟

نه هفته دیگه میرم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
ولی فکر کنم پسره میشه ازعلائمات بگب بچه کدوم سمتته

متمایل ب راسته.سونو قلب دستگاهو ب سمت چپ گذاشت الان ب سمت راست.

تهوع ک ندارم.ویارم ندارم.تپل نشدم .همونم یکم شکم درآوردم.تمبر هندی خ دوسدارم.بزاق دهانمم زیاد شده

اشتهامم همونه.خوابم همونه

کلا همونم😁

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هنوز سونوی انومالی نرفتین؟

تیکرمو به شزارین زذم دو هفته جلوتره الان تو ۱۹ هفته م 

لطفا میشه بگی چیه جوجه ی من 

الهی فدات شم منم خودم نمیفهمم زیاد ولی واسه بعضی ها کاملا مشخشه منم خودم منتظرم‌یکی بگه بچه من چیه ولی من ان تی رفتم بچم شبیه بچه شما بود گفت احتمال زیاد دختره 

شما نینیت پسره؟

الهی فدات شم منم خودم نمیفهمم زیاد ولی واسه بعضی ها کاملا مشخشه منم خودم منتظرم‌یکی بگه بچه من چیه و ...

منم حسم میکه شبیه دختره ۱۶ هفته رفتم سونو جنسیت پاهاشو بسته بود دکتر گفت ۹۰ درصد رو دختر حساب کن ولی پاشو بسته بعد اخر سونو پاشو باز کرد چند ثانیه گفت انگار پسره بین پاش اندام پسرانه دیدم ولی چون زود پاشو بست نفهمید قطعا😐دیگه موند تا ۲۰ هفته برم انومالی