2777
2789
عنوان

روش جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 36 پست
سلام دوستان من ۱ساله عروسی کردم اصلا اصلا بچه دوست ندارم ولی شوهرم‌روانیم‌کرد بس میگه بچه بخدا دیوون ...

ب مامانت اینا بگو باهاش حرف بزنن ی جوری غیر مستقیم بهش بگن زودع بچه

من ۳ساله طبیعی ام😊😊

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مگ ناباروری میاره جلو گیری ؟

بعد ازدواج زودتر آدم حامله شه بهتره چون هرچی بگذره ناباروری میاره و بعدش دوا درمون خسته کننده، بچه اول زودتر بیاد بهتره 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

عزیزم منم مثل توام 

ولی به کاندوووم حساسیت ندارم تو رابطه باهاش راحت نیستم و اذیتم میکنه

نزدیک ۳ ساله طبیعی جلوگیری میکنیم 

دو سه ماه هم قرص خوردم که هم چاقم کرد هم بداخلاق شده بودن و هم خشکی واژنم بیشتر شده بود

اگر حواستون باشه و شوهرت زیرآبی نره چیزی نمیشه

عزیزم منم مثل توام  ولی به کاندوووم حساسیت ندارم تو رابطه باهاش راحت نیستم و اذیتم میکنه نزدی ...

من علاوه بر اینک اذیت میشم و هیچی نمیفهمم حساسیت دارم بعدش ببخشید سوزش میگیرم در ضمن شوهرمم میگ با کاندوم هیچ حسی نداره نه مواظبه پس اگ شما با س سال اتفاقی نیفتاده حله دگ

عزیزم منم مثل توام  ولی به کاندوووم حساسیت ندارم تو رابطه باهاش راحت نیستم و اذیتم میکنه نزدی ...

اخه ببخشید اینجوری میگم ما رابطمون طول میکشه برا همین نگران پیش ابش میشم

اخه ببخشید اینجوری میگم ما رابطمون طول میکشه برا همین نگران پیش ابش میشم

دقیقا منم نگران همین هستم

ما هم رابطمون طولانیه و در حین رابطه شوهرم چند بار تا مرحله ارضا شدن میره و جلوش رو میگیره 

میگم نکنه این وسطا اسپرم در بره 

اگرچه بدم نمیاد حامله بشم

شوهرمنم همینو میگه ، میگه چیزی نمیفهمم خودمم همین حس رو دارم 

تماس پوست به پوست یه چیزه دیگست

دقیقا منم نگران همین هستم ما هم رابطمون طولانیه و در حین رابطه شوهرم چند بار تا مرحله ارضا شدن میره ...

منم همینه شوهرم اصلا میترسم براش ضرر داشته باشه انقد جلوشو میگیره