2777
2789
عنوان

کسی هس اینجا وضع مالی خانوادش خیلی بد باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 53 پست
خودت هم کار کن

کار کحا بود ب بنده خدا میگین کار کن اونم ی دختر دانشجو چجوری کارکنه هم درس بخونه اونم کارای الان ک حقوق نمیدن

بنظرم ت الان درستو بخون و مدرکت بگیر امیدوارم رشنه خوبی بخونی م بعد اینکه درست تموم شد بری سرکار حتمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز جان کار پیدا کن، درستم ادامه بده خودتو بکش بالا

همیشه که قرار نیست فقیر بمونی 

اعتیاد پدرتم همه جا جار نزن، به کسی ربطی نداره 

منم وضعیت مالی پدر و مادرم خوب نبود، درس خوندم خودمو کشیدم بالا، الان اختلاف طبقاتی دارم با خانواده خودم 

یعنی یجوری فرهیخته محسوب میشم، خخخحخ

خودت كار كن اصلا يه حال ديگه اي داره ادم دستش تو جيب خودش باشه من وضع بابام خوبه شوهرمم اي بد نيست اما باز خودم كار ميكنم مستقل بودنو دوست دارم فروش اينترنتي لباس داشتم كه الان با اين وضع كارو كاسبي بهم ريخته 

والا شانس شون بیشتر هست .

آره والا دختر خاله ی من باباش معتاد داغون مامانش جداشدو خودش کار میکرد یه حقوق بخورو نمیر داشت 

این ازدواج کرد شوهرش پول تمام جهازو حلقه و جشن عقدیو خودش داد 

دختر خالم بهش خیانت کرد جداشدن الان با یکی ازدواج کرده ک از پولدارای معروووووف شهرمونه😐

بگرد دنبال یه کار نیمه وقت خوب

همه ما تو زندگیمون کم و زیاد مشکل داریم 

امیدوارم همه مشکلاتت حل شه و یه ازدواج خیلی خوبم داشته باشی😍❤

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
آره والا دختر خاله ی من باباش معتاد داغون مامانش جداشدو خودش کار میکرد یه حقوق بخورو نمیر داشت  ...

متاسفم اینا چیه میگید اخه 

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒
میخواستم یه نظر اینجا بذارم ولی یه تاپیک از شما خوندم کلا بیخیال شدم

چی خوندی فرزندم؟؟؟  

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈