2777
2789
عنوان

کیش یا ترکیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 29 پست
کیش

5تاصلوات فرستادم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا چرا جای دیگه نه؟ برو تحقیق کن شاید یه کشور دیگه بتونی بري،با یه تور مناسب،مثلا روسیه خیلی ق ...

چکار میکردی؟چون من اهل طلا اینا نیستم دوس ندارم زیاد  

کاش همونقدر که چوب سادگیمونو.میخوردیم نون مهربونیمونم میخوردیم.
5تاصلوات فرستادم 

فدااات شما لطف داری صلوات بفرس برا لینکه من بتونم با یسری چیزا تو زندگیم کنار بیام و حسرتش و نخورم  

کاش همونقدر که چوب سادگیمونو.میخوردیم نون مهربونیمونم میخوردیم.
فدااات شما لطف داری صلوات بفرس برا لینکه من بتونم با یسری چیزا تو زندگیم کنار بیام و حسرتش و نخورم&n ...

5تاصلوات فرستادم 😘🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چکار میکردی؟چون من اهل طلا اینا نیستم دوس ندارم زیاد  

نمیدونم دقیقا!!!چون تا حالا نداشتم😄

شاید گوشی خوب می خریدم،طلا یا ،پالتوی چرم ،یا یه وسیله ای برای خودم،نمیدونم

ولی به نظرم پولتو نگه دار،خرج مسافرت نکن حیفه،

میتونی بري ایران گردی کنی،بعدش بچه دار بشی،

البته هرجور دلت ميخاد عمل کن

به فکر عیش و نوش خودت باش ففففقط😍

کیش پول نامحدود هم داشته باز انقدرها خوش نمیگذره

فقط از لحاظ مناظر طبیعی بی تعارف از اکثر ساحلها بهتره . ساحل ترکیه قشنگ نیست

چون منظره زیباست تفریحات دریایی لذت بخش میشه ولی بعضیهاشون کیفیت ندارن مثل سایت غواصی

به خرید اصلا فکر نکن . همه چی نازیبا و درجه دوئه . تقریبا هیچی اصل یا جدید نیست.

فقط اگر جمع خانوادگی خوبی داری و همتون عاشق منظره و طبیعتید براتون جذابه اونهم فاصله آذر تا فروردین

ترکیه معمولی.چون ترکیه همینجوریشم خیلی قشنگه

خیلی نیاز نیست خرج کنی.البته که خرید نمیشه کرد

ولی به نظرم همین که جاهای دیدنیشو بری و تو خیابوناش بگردی میارزه

به امید پیروزی

با این مبلغ یه کیش که دیگه بترکونی همه بازیاش و خرید و ایناااا, 

هرکس ی نظر داره ولی برای مسافرت های خارج از کشور حداقل باید ۵۰ ملیون داشته باشی

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️
هرکس ی نظر داره ولی برای مسافرت های خارج از کشور حداقل باید ۵۰ ملیون داشته باشی

طبق نظر شما که دیگه کسی نمیتونه خارج بره!!!!

من با 5 تومن رفتم دبی و برگشتم اونجا هم هزینه ام 3 تومن شد...هتل خوب ، ماشین خوب هم اجاره کردم 

کاری رو بکن که حالت خوب باشه ، همین 
طبق نظر شما که دیگه کسی نمیتونه خارج بره!!!! من با 5 تومن رفتم دبی و برگشتم اونجا هم هزینه ام 3 توم ...

مگه میشه با ۵ تومن ؟ ما رفتیم تایلند نزدیک به ۱۲۰ ملیون شد ۴ نفر هم بودیم ولی بستگی به خرج کردن داره شاید

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️
مگه میشه با ۵ تومن ؟ ما رفتیم تایلند نزدیک به ۱۲۰ ملیون شد ۴ نفر هم بودیم ولی بستگی به خرج کردن داره ...

اره منم فقط خودم 8 تومن شده با هزینه هایی که اونجا کردم 

کاری رو بکن که حالت خوب باشه ، همین