2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 56 پست
سلام زیاد کارنکن اگه میتونی مرخصی بگیرخودتوبچه واجب ترهستین بنظرم

تاالان نمیدونستم باردارم... الانم فقط میخوام جواب بتام بیاد... بدونم بتام مثبته میگم شیفتامو کمترکنن... الان فقط استرس گرفتم سر خارج رحمی... بخدا نمیدونی چقدسخته بهت بقیه به چشم یه نازا نگاه کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاالان نمیدونستم باردارم... الانم فقط میخوام جواب بتام بیاد... بدونم بتام مثبته میگم شیفتامو کمترکنن ...

اگر بارداری بودی وقتی آزمایش مثبتتو دیدی برای منم دعا کن . انشاالله بارداری و اصلا نگران خارج رحم نباش چون نیس

انشاالله که چیزی نیست اگه اولین بارداری تونه طبیعی هس زیردل دردبگیره مثل عادت ماهانه یه خورده کمتر ا ...

اره اولی هست.. دیروز خداروشکراصلادردنداشتم... دیشب ک اومدم شیفت خوب بودم ازساعت12اینایهودرد گرفت... الان ک به پزشکمون گفتم.. برام سونوازنظرخارج رحمی نوشت... تادیدم دیگه داغون شدم

تاالان نمیدونستم باردارم... الانم فقط میخوام جواب بتام بیاد... بدونم بتام مثبته میگم شیفتامو کمترکنن ...

بمنم دعا کن قشنگم مطمعنم یه نینی سالم تودلت داری و اینکه ب سلامتی ب دنیامیاریش من توواقدامم هزارتا انگ نازایی بهم زدن دعا کن منم مثبت بشه این ماه

خدای مهربونم شکرت .خودت نگهدار تو دلیم باش:)برای سلامتیمون صلوات 
بمنم دعا کن قشنگم مطمعنم یه نینی سالم تودلت داری و اینکه ب سلامتی ب دنیامیاریش من توواقدامم هزارتا ا ...

ان شاالله ان شاالله..... حتما مثبت میشی.. بهش اصلافک نکن... منم این ماه اینقدراسترس کرونا وایناداشتم دیگه حواسم به بارداری نبود.. بااینکه20روزم عقب انداختم اصلاحواسم نبود... استرس نداشته باش بهش فک نکن خودش درست میشه

من کم کم دارم ناامید میشم . کاش بشه این ماه مثبت شه

اصلاناامیدنشو... بهش فک نکن... من خودم به شوهرم گفتم برو زن بگیربرات بچه بیاره.... اخه بچه جاریم وخواهرشوهرم تازه دنیااومدن... چنان شوهرم دورشون میگشت ک نگو... ماماناشون هاااا ن بچه ها

ان شاالله ان شاالله..... حتما مثبت میشی.. بهش اصلافک نکن... منم این ماه اینقدراسترس کرونا وایناداشتم ...

انشاالله گلم . خدا از زبونت بشنوه . شما هم انشاالله یک نی نی سالم داشته باشی و زیر سایه آقا امام زمام بزرگ شه برات

ان شاالله ان شاالله..... حتما مثبت میشی.. بهش اصلافک نکن... منم این ماه اینقدراسترس کرونا وایناداشتم ...

استرس که ندارم ولی نمیخام نا امیدم باشم و انرژی منفی خدا اگر بخاد میشه و منم دعا میکنم بخاد تا بشه 

خدای مهربونم شکرت .خودت نگهدار تو دلیم باش:)برای سلامتیمون صلوات 
انشاالله گلم . خدا از زبونت بشنوه . شما هم انشاالله یک نی نی سالم داشته باشی و زیر سایه آقا امام زما ...

ممنون عزیزم... فقط دعاکن خارج رحمی نباشه.... اونموقع داغون میشم....