2789
عنوان

نامزدم...

339 بازدید | 19 پست

انگار بلد نیس چطور با یه زن رفتار کن مثل من که الان نامزدشم حس میکنم تازه داره یاد میگره چطور بام رفتار کنه در ضمن اون ۲۸ سالشه الان ومن ۱۸ حس میکنم باید کسی بش بگه چطور باید رفتار کنه وعاشقونه باشه ولی خداروشکر داره بهتر میشه میخام کمکش کنم که بهتر بشه بنطرتون چطور کمکش کنم بعد کسی هس که نامزدش اینجوری بود؟وچطور بهتر شد ؟ اصلا لازمه به نامزدم کمک کنم یا خودش خود به خود یادمیگیره🤔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست دختر نداشته تاحالا حتما 

سربسته گیرت اومده😁

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
🤦🏻‍♀️ یعنی چی بلد نیست؟ خواهر نداره رفتار مامان باباش رو ندیده فامیل چی؟ با کسی دوست نبوده ؟ شا ...

خو اون مادر پدرش کهد۳۵رسال ازدواج کردن بدردش نمیخورن بعد چطور بفهمم خواهرش باسوهرش چطور زندگی میکنن یا رفتار شوهر خواهرش  نه فک نکنم با کسی دوست بوده.

قدرشو بدون چون قبلا با هیچچچچچ زنی رابطه نداشته و نمیدونم 😊

مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜                                                           این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه  کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤               اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂                 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊
خو اون مادر پدرش کهد۳۵رسال ازدواج کردن بدردش نمیخورن بعد چطور بفهمم خواهرش باسوهرش چطور زندگی میکنن ...

رفتار باباش با مامانش از بچگی دیده

ربطی نداره ک

رفتار خودش با خواهرش هم مهمه

بالاخره منظورم اینکه ارتباط با یه زن داشته ک بفهمه باید چجوری رفتار کنه ، 

پسرایی ک خواهر و یا مادر ندارن اصولا این مشکلا رو دارن

چکار میکنه مگه ؟

یادم تورو فراموش..

خب خوبه که

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.