2777
2789
نمیدونم من خودم با صد لعن و سلام خوندم

یعنی پریود بودی نخوندی

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من برای ازدواج خواهرم با کسی بخونم میشه؟    

خودشون بخونن دعا آداب خاصی نداره خیلیی هم طولانی نیست 

برای ازدواج شهید علیرضا تورجی زاده اصفهان خیلیی مجبربه اگه راه دور هستید یه نذر در نظر بگیرید و بعد از براورده شدن حاجتتون ادا کنید معمولا مشکل گشا و..سر خاکشون میارن وخیلییی هم شلوغ میشه

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
خودشون بخونن دعا آداب خاصی نداره خیلیی هم طولانی نیست  برای ازدواج شهید علیرضا تورجی زاده اصفه ...

اره راه دوریم میشه برای شهید صلوات بفرستم و قران بخونم بعد حاجتم همینجا براشون نذر بدم

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
عزیرم الان از این 7 بار بخونیم؟

من خودم شش بار میخونم تعداد خاصی جایی ذکر نشده  

من به قدری میخونم که دلم آرامش. پیدا کنه

انشالله مصلحت خدا با حاجت تون یکی باشه و حاجت روا بشید 

حاجتتون روا شد برای منم دعا کنید😘

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
اره راه دوریم میشه برای شهید صلوات بفرستم و قران بخونم بعد حاجتم همینجا براشون نذر بدم

چرا نشه خیلی ها شرط میگذارن

مثلاً دیدم از ارومیه اومدن شنیدن ،نذر کردن ازدواج کردن با همسرشون برن سر خاکشون 

انشالله مصلحت خدا با حاجتتون یکی باشه و خواهرتون خوشبخت و سفید بخت باشن انشاالله

میشه برام نذر کنی هر چیزی که به ذهنت میرسه یه مسئله مهمه برام 

خودت انتخاب کن نمی‌دونم از نظر هزینه چه جوره اما...

سه تا قران هدیه بدی تو شبای قدر یعنی شبی یه قران

*یهو صدای فیلم مختارنامه پخش شد😭*نذر علی اصغر کنی  در حد توانت  می‌تونه چند تا شیر باشه همین# شاید نظر مناسبی باشه نذر آداب داره دلی باید باشه و... حواست باشه انشالله مصلحت و حکمت خدا  با حاجتتون یکی باشه 😔 حاجت روا شدی برای منم دعا کن 😔

چرا نشه خیلی ها شرط میگذارن  مثلاً دیدم از ارومیه اومدن شنیدن ،نذر کردن ازدواج کردن با ه ...

ممنونم انشاالله حاجت روا بشین   

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
من خودم شش بار میخونم تعداد خاصی جایی ذکر نشده   من به قدری میخونم که دلم آرامش. پیدا کن ...

عزیزم معمولا عدد های 7 . 21 .40 .41 یه عدد های خاصی هستن نمیدونم جز چی بودن ولی معمولا دعا ها رو بر اساس این اعداد برمیدارن

چشم عزیزم حتما💝 شما هم برای من دعا کنین😘

لطفا لایک نکنین مرسی💝