2777
2789
جایی که زیر نظر بانک و سازمان بورس هست برنامه سیگنالو از بازار دان کن صندوقا رو ببین خوباش سالی ۲۰ ...

نه عزیز درست که حساب کنید از سود سپرده فقط یکی دو درصد بالاتره مگه زمان طولانی نگهدارین. چون ازتون کارمزد صدور میگیره و موقع ابطال هم روز تایید ابطال سود نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته. برای کسیکه بلند مدت پولشو احتیاج نداره بهتره بانک نذاره. منم پس اندازمو پول نگهه نمیدارم. اما ...

اره ديگه.من اشتباه كردم واقعا بايد طلا يا سكه ميخريدم.چون قصد فروش هم اصلا نداشتم

ما ملت حسينيم
نه عزیز درست که حساب کنید از سود سپرده فقط یکی دو درصد بالاتره مگه زمان طولانی نگهدارین. چون ازتون ک ...

کارمزدش مبلغ خیلی کمی هست

منتها خب کوتاه مدت فایده نداره

بلند مدتش خوب جواب میده

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
چ خوب

ماه اول که سود میده از اصل پولتون یه مقدار توی سود پنهانه. مواظب باشید خرجش نکنید. مثل اوراق مشارکته. شما واحدهای صندوق رو در واقع از کسی خریدید و سود تا اون روز رو بهش پرداخت کردید.اخر ماه سود کامل گرفتین . متوجه شدین؟

کارمزدش مبلغ خیلی کمی هست منتها خب کوتاه مدت فایده نداره بلند مدتش خوب جواب میده

انقدر یکروز اول سود نمیگیرین یکروز اخر همینطور و کارمزد میدین که یکی میشه. من یه مدت دستم بود صدور صندوق. کار مسخره ایه توضیح اش برای مشتری. اکثرا متوجه نمیشن چی به چیه

انقدر یکروز اول سود نمیگیرین یکروز اخر همینطور و کارمزد میدین که یکی میشه. من یه مدت دستم بود صدور ص ...

والا من اصلا متوجه منظورتون نمیشم

من صندوق گنجینه رفاه دارم

روز به روز میتونم سودمو ببینم و اصلا اینجوری که شما میگین نیس

شما کدوم صندوق بودین؟؟

من کارمند بانکم.همینطوریه😉

نمیدونم

من هر روز چک میکنم

تقریبا روزی یک میلیون داره برام میندازه

کدوم بانکی سالی ۲۸۰ درصد سود میده آخه؟