2777
2789
عنوان

نذر کردن

151 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

امیدوارم حالتون خوب باشه

ی سوال داشتم شاید ساده به نظر بیاد ولی خب میخوام دقیق تر یکی واسم توضیح بده

برای نذر کردن نذرمون باید چی باشه؟ مثلا صلوات میتونه باشه؟ یا ی چیز سخت باید باشه؟ 

ی موصوعیم ک هست میترسم نذر کنم ب خواسته م برسم بعدش پشیمون بشم و برام بد تموم بشه. اگر خواسته به صلاح مون نباشه نذر کنیم برآورده میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ...نذر کن بگو خدا یا من فلان نذر رو میکنم که اگر به صلاحم هست براورده بشه 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

اگه هنوز توی دلت مطمین نیستی نذر نکن....بگو خدایا راضی هستم به رضای تو...هرطور صلاح میدونی همونطور بشه 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

هرچیزی میتونه باشه خب بگو اگه به صلاحمه نذرم قبول شه.معمولا چیزی که به صلاح نباشه خدانمیده مگه اینکه کسی خیلی اصرارکنه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

نه حتی میتونی نذر کنی نذرت قبول شد هرروز که ازخواب پاشدی اول روزت رو بابسم الله الرحمن الرحیم شروع کنی یاهرچی..منظور مهم نیته نه سختواسون

دوم اینکه به صلاح نباش عالموادمم واسطه کنی نمیشه که نمیشه 

چیزیم انتخاب کن که بتونی ازپسش بربیای لارم نیس سخت بگیری خداخیلی مهربونه دنبال بهونس تا نعمت ببخشه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
هر چی به دلته نذر کن نه سنگین که از پسش برنیای اگه نذر کنی و انجام بشه و به صلاحت نباشه باید نذرتو ...

مرسی عزیزم😘

فقط قسمت اخر رو متوجه نشدم ینی اگر براورده شد و به صلاحم نبود نباید نذر رو ادا کنم؟

یکی دیگه اینکه صلوات یا آیت الکرسی و.... هم میتونی نذر کنی ولی خدا تو سوره ی بقره خیلی در مورد انفاق صحبت کرده اگه برات سخت نیست میتونی نذری کنی که از مالت انفاق کنی یا غذایی چیزی به نیازمندان بدی ثواب ش هم بیشتره 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
نه حتی میتونی نذر کنی نذرت قبول شد هرروز که ازخواب پاشدی اول روزت رو بابسم الله الرحمن الرحیم شروع ک ...

مرسی عزیزم ... یکی رو دوست دارم کاش صلاحم باشه بهش برسم. ممنون از توضیحت.😘

مرسی عزیزم ... یکی رو دوست دارم کاش صلاحم باشه بهش برسم. ممنون از توضیحت.😘

قسمت و تقدیر خیلی مهمه تواین امر میدونم که میگم

ولی دعابلارو برمیگردونه حتما نذرودعاکن اگر به صلاحت بود و قسمت هم بودین قطعا میشه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
یکی دیگه اینکه صلوات یا آیت الکرسی و.... هم میتونی نذر کنی ولی خدا تو سوره ی بقره خیلی در مورد انفاق ...

سلام عزیزم

مرسی ممنونم زحمت کشیدی 😚😚

انفاق هم خوبه حتما راجع بهش فکر میکنم

هرچیزی میتونه باشه خب بگو اگه به صلاحمه نذرم قبول شه.معمولا چیزی که به صلاح نباشه خدانمیده مگه اینکه ...

سلام عزیزم ممنونم مرسی لطف کردی 🤗🤗😘😘 ن منم میگم ب خدا ک اگ صلاح بود بده بهم😊😊

اگه هنوز توی دلت مطمین نیستی نذر نکن....بگو خدایا راضی هستم به رضای تو...هرطور صلاح میدونی همونطور ب ...

من توی دلم مطمئن هستم اما خب بعضی وقتا صلاح مون در اموری هست که ما اصلا بهش فکر هم نمیکنیم. بخاطر همین یکم میترسم .در هرحال مرسی عزیزم که نظرت رو گفتی😘😘🤗🤗