2777
2789

سعی میکنم اختلاف نداشته باشم و اونو قاطی نکنم چون حس میکنم تو بد تنگنایی قرار میگیره ترجیح میدم اگه جلو اونا باشیم جلو من طرف اونارو بگیره اما وقتی بامن اومد طرف من باشه

صلوات

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچی محبت کن جوری نتونه باهات قهر کنه

اگه فرصت محبت نده چی وقتی کسی تا یه حرفی از خونوادش میشنوه سریع جو گیر میشه شب خونه نمیاد بعد فرداشم بیاد منتظر یه بهانه باشه که بهت فحش خواهرمادر بده اونوقت عکس العمل ادم چی باید باشه

سرهرقضیه پیش پا افتاده ای مثلا حتی تو خیابون منو دیده باشن ولی من اینارو ندیده باشم بعد برن گوششو پر ...

اینجوری باشن جمیعا کتکو خوردن😆

اولا من اولویت زندگیش باید باشم وقتی ناراحته بگه چی شده 

در ثانی بفهمم اونا سر این قضیه ناراحت شدن و قیافه گرفتن دییگه هیچوقت من اول سلام نمیکنم فقط جواب میدم

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
اینجوری باشن جمیعا کتکو خوردن😆 اولا من اولویت زندگیش باید باشم وقتی ناراحته بگه چی شده  در ث ...

من خیلی واقعا دارم میگم خانواده شوهرمو دوست داشتم شوهرم با این کاراش باعث شد ازشون متنفر بشم 

من خیلی واقعا دارم میگم خانواده شوهرمو دوست داشتم شوهرم با این کاراش باعث شد ازشون متنفر بشم 

همیشه یچیزی باعث میشه ادم از خانواده شوهر بدش بیاد😕

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز