2777
2789

👈 لطفا اگه انرژی منفی از این تاپیک میگیرین نخونیدش👉

من با اینکه دخترم و قضیه باید برعکس باشه ولی از رابطه خوب و بامزه دختر بچه ها با باباهاشون ذوق میکنم...بیاین تعریف کنید ازشون😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اسمش گذاشتم هووم که اینقد خودش برا باباش عزیز میکنه.😏میگه بابا جون تو عشق منی.نفسیم.همه کس منییی😃😍😍به باباش میگه هر وقت میای اول منو بوس کن بعد خانومتو.من هم وقتی باباش سرکاره بهش میگم همسرم برام پیام داده دوست دارم خانومی .فوری زنگ میزنه باباش میگه به خانومت چی گفتی🤣🤣😃

شوهر من از دختر بدش میاد 😔

شوهر من حتی روز زایمانم حالش گرفته بود بعد زایمان وقتی واسه اولین بار دخترمونو دید خیلی نگاش کرد اشک میریخت همینجوری دستاشو گرفته بودمیگفت چقدر ظریفه الان دخترم یک سال و نه ماهشه  به شوهرم میگه باباجون کلی خودشو لوس میکنه هرجا باباش باشه میرم بغلش باباشو بوس میکنه ناز میکنه شوهرمم میتونم قسم بخورم که عاشق دخترمونه میگه چشم و چراغ و روشنایی خونه دخترمونه 

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم

دختر من سه سال و نیمشه یه عروسک داره به اسم هانا،اسم خودشم گذاشته مهرسا مامان هانا، اسم باباشم گذاشته مرتضی بابای هانا، منم خاله ی هانا هستم هی با عشوه میگه مرتضی هانا فلان کار و کرد یا مثلا عصبانی میشه میگه مرتضی خر شدی؟؟