یک لیوان شیر ولرم یک لیوان شکر یک قاشق غذا خوری پودر خمیر مایه رو با هم مخلوط میکنیم بزارید ده دقیقه بمونه تا عمل بیاد
بعد یک تخم مرغ رو یکم با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد بعد داخل مخلوط بریزید بعد نصف لیوان روغن مایع هم بریزید یکم هم بزنید
بعد شروع کنید به اضافه کردن آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه حدود پنج تا لیوان آرد میخواد
بعد حسابی ورز بدید بعد روش رو با پارچه بپوشونید برازید جای گرم نیم ساعت بمونه
بعد از نیم ساعت خمیر رو دوباره ورز بدید بعد از خمیر به اندازه یه نارنگی کوچیک بردارید و پهن کنید نیم سانت ضخامت داشته باشه بعد دوباره یکم تستراحت بدید ۱۰ دقیقه
بعد یه زرده تخم مرغ رو بزنید یکم کنجد داخل بریزید و بمالید روی فطیر ها بعد هم بزارید داخل فر نیم ساعت با دمای ۱۶۰ به بالا بعد هم نوش جان