2777
2789
وای خوشبحالتون زیادین خیلی باحاله خوش میگذره🤩🤩 عزیزم ایشالله همیشه سالم باشید 

ممنون ابجی گلم نانزدمم از قبل کرونا اومده خونمون هنوز نرفته😭فردا پس فردا نره بابام بیرونش میکنه

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
زیاد خودت و اذیت نکن مشکل حل شد بین من و اون کاربر عزیز...فقط روسیاهیش موند واسه ...

باشه اگر شما فکر میکنی رو سیاهی برای منه باشه ! به جاش شما هم یادت میمونه که در کار و زندگی دیگران... اون هم مسائل شخصی که به شما ربطی نداره....دخالت نکنی!!!.

نمیشه یه ببخشید ناراحت نشیا به طرف ببندیم و دهانمان را باز کنیم 🤐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون ابجی گلم نانزدمم از قبل کرونا اومده خونمون هنوز نرفته😭فردا پس فردا نره بابام بیرونش میکنه

ای جان 😍 خوبه دیگه دوران نامزدی پیش همید... نگران نباش بابای محترمتون بیرونش نمیکنه ، بالاخره درک میکنن

ای جان 😍 خوبه دیگه دوران نامزدی پیش همید... نگران نباش بابای محترمتون بیرونش نمیکنه ، بالاخره درک م ...

نه خوب نیست اصلا خوش نمیگذره همه بیکار بابام اعصبانی همش غر میزنه کاش زودتر عروسی میگرفتیم میرفتم خونه خودم دوساله عقدم

عزیزم باهاش صحبت کن 

حداقل میمونه خرج کنه خرج میکنه؟

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
عزیزم باهاش صحبت کن  حداقل میمونه خرج کنه خرج میکنه؟

خودش بیکاره از کجا بیاره خرج کنه😞اگه داشت که تو این دوسال عروسی گرفته بودیم خونه خودمون بودیم نامزدم مامان بابا هیچکی نداره

نه خوب نیست اصلا خوش نمیگذره همه بیکار بابام اعصبانی همش غر میزنه کاش زودتر عروسی میگرفتیم میرفتم خو ...

الهی بگردم... ما میگیم درک میکنم ! ولی در اصل نمیتونیم درک کنیم شما دوستان رو ، خدا خودش کمکتون کنه... شهرستانید ؟ 

الهی بگردم... ما میگیم درک میکنم ! ولی در اصل نمیتونیم درک کنیم شما دوستان رو ، خدا خودش کمکتون کنه. ...

ممنونم قربونت برم که همین اندازه هم درک میکنی بعضی ها بهشون بگم میگن دروغ میگی اره خدا خودش کمک کنه حل بشه مشکلاتمون،اره شهرستانیم،چرا؟

برای شما شاید . برای من معنی بزرگی داره. نزدیکی من باخدا باشماها متفاوته

کسی حرف از نوع ارتباط و نزدیکی شما به خدا نزد.استخاره یعنی طلب خیر کردن.راه و روشش رو هم اهل بیت و بزرگان دین به ما یاد دادند.جواب استخاره یک کلمه است:انجام کاری خوب است یا نه.

نه اینکه تا فلان روز چه اتفاقی میفته،بیماری کی تموم میشه،کسی بچه دار میشه یا نه و....

قبلا هم از شما یکی دو سوال پرسیدم که روش استخاره شما چیه اما جواب ندادید.

کاربران ساده و بی اطلاع هم به راحتی پیشگویی های شما رو به اسم استخاره قبول کردند.

@سفالینه  

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
کسی حرف از نوع ارتباط و نزدیکی شما به خدا نزد.استخاره یعنی طلب خیر کردن.راه و روشش رو هم اهل بیت و ب ...

ممنونم از توضیح دقیق.

اینم با اجازه من اضافه کنم که : انجام کاری خوب هست یا نه ( و جواب آیات مقدس هرچه باشه ، اون هم ممکنه قابل تغییر باشه. ) یعنی در روایات داریم که میشه نتیجه ی استخاره ی بد رو با قربانی یا صدقه دادن و...، تغییر داد . و از این قبیل .

همه ی اینها به کنار .

خود استخاره ، وقت داره؛ زمان داره . هر وقتی برای گرفتن استخاره صحیح نیست و هزار تا چیز دیگه.

کاش نی نی یارها به چنین مسائلی هم در مورد کاربرها دقت کنن!!!!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
2790
2778
2791
2779
2792