2777
2789
عنوان

ادمهایی که با زرنگ بازی فقط می خوان کم بذارن چی گیرشون می یاد

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 79 پست
اه مادرشوهر منم طلبکاره میگه بابات داره!! حالا بابای من بازنشسته س بنده خدا

دقیقا ! یه بار دعوا شد گفت مادر و پدرت چی کار کردن جهاز دادان و ولت کردن 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیهاشونم خوبن.. ولی گویا اکثرا خوب نیستن    

عفریته ان جادوگرن بی شعووووووووورن، بیشور تر از اوندشوهرای ننه زلیله ما هستن، از شوهرم متــــنـــــــفـــــرم

💕 ✨TURK GIRL✨ 💕
مال ما حسرتاش متفاوته غذا فقط در صورتی درست می کنه که پسر دیگه اشم باشه وگرنه رفتیم ۵ ساعت نشستیم هی ...

باور می کنی دوران نامزدی می رفتم هیچی نمیپخت الان هم نمی پزه یا شوهرم یه چی الکی درست می کرد یا خودم یه چی الکی. 5 ساعت چیه کلا هیچی حتی یه آب گرم کنه که الان عروس میاد لااقل پاشه برای خودش چای دم کنه . از در هم که میرسیدیم غر می زد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عفریته ان جادوگرن بی شعووووووووورن، بیشور تر از اوندشوهرای ننه زلیله ما هستن، از شوهرم متــــنــــــ ...

وای دایم تلفن دستشه با ننه اش حرف می زنه خر کیفهههه 

باور می کنی دوران نامزدی می رفتم هیچی نمیپخت الان هم نمی پزه یا شوهرم یه چی الکی درست می کرد یا خودم ...

مال من فقط از ترس پدرشوهرم یه کارایی می کنه وگرنه اگر اون نبود راهمونم نمی داد 

دلم خوووونه ک دختر منو جلوی شوهرم دوسش میداره و بغلش میکنه.اما کافیه شوهرم نباشه و اون یکی نوه ش رو ببینه 

واااای ک چ میکنه. دختر من یک سالشه و حسود و حساس نشده هنوز اما مظلوم سرشوو بلند کرد نگاش میکرد

غریب و تنهام 😔

الان مادرشوهرشماحداقل ۵۰_۶۰سال داره

از پرقنداق ایشون همین بوده

اینجوری بزرگ شده

زندگی کرده

پس قطعا شمانمیتونی سرسوزن‌تغییرش بدی

ولی یکارمیشه کرد

هم صبرتوبالاببری

هم بیخیال خیلی مسائل بشی وتامیتونی عین خودش باهاش رفتارکن اونموقع دلت نمیسوزه چراباهات اینجوری رفتارمیشه 

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
اصلا محبت نمی کنن من این قدر هیچی نمی خواستم خودشون عذاب وجدان می گرفتن 

منم هیچی نمی خواستم عزیزم الان هم واقعا نمی خوام ولی وقتی می بینم جزئی ترین و قدیمی ترین رسم و رسومات به نفع خودشو مو به مو اجرا می کنه و حتی یه دخالتهایی هم در مورد اینکه برات چی آوردن داره کم کم حالم بد میشه.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.