2777
2789
برادر گشتم نبود نگرد نیس 😞  حیف الان حرف بزنم  میان میکننم تو گونی😑😑  خداوکیلی ت ...

نه خدا بزرگه.. این همه آدم ازدواج کردن و میکنن و دارن زندگیشونو میکنن

گونی چرا؟ 😀😂

تا یار که را خواهد و میلش به که باشد
نه خدا بزرگه.. این همه آدم ازدواج کردن و میکنن و دارن زندگیشونو میکنن گونی چرا؟ 😀😂

بله درسته خدابزرگه 

ولی شما که سنی نداری انقدر نا امید هسی والا دایی من ۴۷ سالشه هنو زن نداره خیلیم خوشحال و شاد و خندانه قدر دنیا رو میدانه😃😃😃

بحث سیاسی=گونی😶😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته خدابزرگه  ولی شما که سنی نداری انقدر نا امید هسی والا دایی من ۴۷ سالشه هنو زن نداره ...

۴۷ سال خیلیه!

آره ولی مشکلی که هست اینه که هرچی سن بره بالاتر مجردهایی که بهت بخورن کمتر میشن.. یه جورایی خوباشو قبلا سوا کردن بردن :))) سن پایین تر هم قبول نمیکنه کسی باهات ازدواج کنه

۴۷ سال خیلیه! آره ولی مشکلی که هست اینه که هرچی سن بره بالاتر مجردهایی که بهت بخورن کمتر میشن.. یه ...

پس درنتیجه مجردی خیلی خوبه و نتیحه میگیریم همه مجرد بمونیم☺

#سینگل_باش_پادشاهی_کن‍ 

زندگی_بدون_سرخر#  

۲۹ سالمه... تا الانم به خاطر وضعیت اقتصادی جلو نرفتم.. همون من نمیدونم چجوری یکی رو پیدا کنم... تو خ ...

وقتی اونی که باید و پیدا کنی خودت متوجه میشی 

حالا هر جا که باشه 

منو و همسرم تو بیمارستان همدیگرو پیدا کردیم 😱

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
😃😃😂😂💰💰ایناهاشش پیش منه 😉😉

خودت با زبون خوش برو تو گونی 😂😂😂😂😂 دروغ چرا زندگی متاهلی سخت تره😂😂😂😂 ولی حتی یک لحظه هم نشده پشیمون بشم،  دوباره هم که برگردم عقب همینکارو میکنم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

سینگلم😂

{💚🌿}مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید                                         که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید                                        از غم هجر مکن ناله و فریاد که من                                            زده ام فالی و فریادرسی می آید 
چجوری به این نتیجه رسیدی...  شما که سنی نداری

رسیدم دیگه انقدر مامانم و بابام تو گوشپ خوندن که زندگی مجردی چقدر خوبه و آزادی داری و راحتی منم از حالا به این نتیجه رسیدم ایشالا تا ۳,۴ سال اینده هم خودم مستقل میشم 

رسیدم دیگه انقدر مامانم و بابام تو گوشپ خوندن که زندگی مجردی چقدر خوبه و آزادی داری و راحتی منم از ح ...

مامان و بابات؟ 😂

ببین چیکار کردی که خودشون دارن پیشنهاد میدن بری واسه خوت شوخی#  

من الان ۳ ۴ ساله مستقلم.. واقعا بعضی وقتا کلافه کننده س..