بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله درسته خدابزرگه ولی شما که سنی نداری انقدر نا امید هسی والا دایی من ۴۷ سالشه هنو زن نداره ...
۴۷ سال خیلیه!
آره ولی مشکلی که هست اینه که هرچی سن بره بالاتر مجردهایی که بهت بخورن کمتر میشن.. یه جورایی خوباشو قبلا سوا کردن بردن :))) سن پایین تر هم قبول نمیکنه کسی باهات ازدواج کنه
۲۹ سالمه... تا الانم به خاطر وضعیت اقتصادی جلو نرفتم.. همون من نمیدونم چجوری یکی رو پیدا کنم... تو خ ...
وقتی اونی که باید و پیدا کنی خودت متوجه میشی
حالا هر جا که باشه
منو و همسرم تو بیمارستان همدیگرو پیدا کردیم 😱
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
خودت با زبون خوش برو تو گونی 😂😂😂😂😂 دروغ چرا زندگی متاهلی سخت تره😂😂😂😂 ولی حتی یک لحظه هم نشده پشیمون بشم، دوباره هم که برگردم عقب همینکارو میکنم
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
رسیدم دیگه انقدر مامانم و بابام تو گوشپ خوندن که زندگی مجردی چقدر خوبه و آزادی داری و راحتی منم از حالا به این نتیجه رسیدم ایشالا تا ۳,۴ سال اینده هم خودم مستقل میشم